HomeMagazinNEVİN ŞİMŞEK’TEN MEHMET ALİ ERBİL AÇIKLAMASI

NEVİN ŞİMŞEK’TEN MEHMET ALİ ERBİL AÇIKLAMASI

NEVİN ŞİMŞEK’TEN MEHMET ALİ ERBİL AÇIKLAMASI

Mehmet Ali Erbil’le yaşadığı aşk sonrası çocuk aldırdığı iddiası ve açıklamalarıyla gündeme gelen Nevin Şimşek, teve2’de yayınlanan ‘2.Sayfa’ programına telefonla bağlandı.

Nevin Şimşek, geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Şimşek,” Bana sosyal medyadan hep yorum yaptılar, ‘Senin ahını aldı Mehmet Ali Erbil’ dediler. Lütfen bana böyle bir şey söylemesinler. Mustafa Erbil’le konuştum,’Bize de göstermiyorlar Mehmet Ali’yi’ dedi. Kırgınlığım benim içimde ben onu affettim. Hastaneye gitmek istiyorum ben aslında ama abisi de Mehmet Ali Erbil’i göremediğini söylediği için gitmedim. Biz aramızda yaşadığımız olaylardan sonra barıştık, dost kaldık. Ben onu Allaha havele etmiştim inşallah sağlığı iyi olacak. Hasta olduğunu duyunca çok üzüldüm. Allah korusun onu, inşallah iyi olur. Ben internetten öğrendim haberi. Her gün onun hakkında haber alıyorum. Bana hastanede saldırırlar diye ben gidemiyorum korkuyorum açıkcası, ‘Senin burada ne işin var yüzsüz gibi geldin’ derler diye gidemiyorum. Ben sesimi duyurmak için aradım aslında. Belki beni duyarlar” şeklinde konuştu.