HomeMagazinALEYNA TİLKİ’DEN YİNE ÇOK İDDİALI REKLAM FİLMİ!

ALEYNA TİLKİ’DEN YİNE ÇOK İDDİALI REKLAM FİLMİ!

ALEYNA TİLKİ’DEN YİNE ÇOK İDDİALI REKLAM FİLMİ!

Şarkıları, klipleri ve güçlü yorumuyla adından sıkça söz ettiren, Türk Pop Müziği’nin en başarılı yeteneklerinden Aleyna Tilki; jean modasına kült parçalarıyla yön veren LOFT’un ikinci kez reklam yüzü oldu!

Kendine özgü tasarladığı buz mavisi rengi ve çift dikişli paça tasarımlarıyla Jean modasına yön veren LOFT; İlkbahar & Yaz 2019 koleksiyonunun reklam kampanyası için başarılı sanatçı Aleyna Tilki ile yeniden iddialı bir reklam filmine imza attı.

LOFT’tan gelen cesaret!

LOFT ’un ikinci kez reklam yüzü olan Aleyna Tilki, cesur sahnelerin yer aldığı 2019 reklam filminde sıra dışı maceralarıyla cesareti ön plana taşıyor. 2019 İlkbahar – Yaz koleksiyonuyla içinden gelen enerjiyi ve devinimi İstanbul sokaklarında seyirciye aktaran Tilki, reklam filmi boyunca farklı zaman dilimlerinde ve farklı mekânlarda LOFT ’un İlkbahar – Yaz modasına yön verecek ürünlerini sergiliyor. Buz gibi denize daldı! Serin geçen Nisan ayının başlarında deniz sahnesi çekimlerini dublör kullanmadan gerçekleştiren Aleyna Tilki, buz gibi suya girdi, trafiğe kapatılan Galata Köprüsü’nü at üzerinde geçti. Birbirinden dikkat çekici; özgürlüğü, gücü, özgün olmayı cesaretle birleştiren karelerin yer aldığı reklam filminde Aleyna Tilki ile LOFT’ un uyumu yine göz kamaştırdı. Günler süren ve sekiz farklı mekan kullanılarak çekilen LOFT X Aleyna reklam filmi yılın en iddialı projesi olarak dikkatleri çekiyor.