HomeMagazinDÜĞÜNDE ‘HADİSE’ ÇIKTI!

DÜĞÜNDE ‘HADİSE’ ÇIKTI!

DÜĞÜNDE ‘HADİSE’ ÇIKTI!

Ferhat Göçer, sahnede ‘Hadise’li anıları anlattı, Burcu Kıratlı düğünü terk etti.

Televizyoncu Can Tanrıyar’ın oğlu Anılcan’ın düğününde; şarkıcı Ferhat Göçer, meslektaşı Sinan Akçıl’la birlikte çıktığı sahnede bir anda Hadise’li anıları anlatmaya başladı. Akçıl’ın eşi Burcu Kıratlı, sinirden deliye döndü ve masayı terk etti.

Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programının haberine göre, Anılcan Tanrıyar’ın düğününde Sinan Akçıl ile sahneye çıkan Ferhat Göçer, sözleri Akçıl’a ait olan ‘Kızım’ şarkısını okudu.

“SİNAN HADİSE’YE ÖYLE BİR ŞARKI YAZMIŞ Kİ…”

Şarkı sonrası Sinan Akçıl’a dönen Ferhat Göçer, “Bir gün Sinan’ gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride Hadise vardı. Bir baktım Hadise ağlıyordu. Meğer Sinan Akçıl, Hadise’ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış. O şarkı da okuduğum ‘Kızım’ şarkısı” dedi.

Ferhat Göçer, Akçıl’ın, ‘Biri Bana Gelsin’ şarkısını da o dönem aşk yaşadığı İzel’e yazdığını söyleyince ortalık iyice gerildi.

Göçer’in açıklamalarından sonra gerilen Sinan Akçıl, “Şu an hayatımdaki bütün güzel şarkıları biricik karıma, eşime Burcu Kıratlı’ya söylüyorum. O da şu an burada” karşılığını verdi.

BURCU KIRATLI MASADAN KALIP GİTTİ

Ferhat Göçer’in yaptığı gaflardan rahatsız olan Burcu Kıratlı, oturduğu masayı terk etti.

Güzel oyuncu, eşinin ikna çabalarından sonra düğün mekanına geri döndü.