HomeMagazinİŞTE GÖNÜL YAZAR’IN SEVGİLİSİ

İŞTE GÖNÜL YAZAR’IN SEVGİLİSİ

İŞTE GÖNÜL YAZAR’IN SEVGİLİSİ

Daha önce 7 kez evlenip boşanan Gönül Yazar, “İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum. Çok istiyorum, bir aydır da sevgilim var” dedi. Ünlü şarkıcının aşk yaşadığı kişinin yönetmen Rüzgar Mağden olduğu ortaya çıktı.

Türk Sanat Müziği’nin efsane seslerinden Gönül Yazar geçtiğimiz günlerde verdiği konserde yeniden gelin olmak istediğini söyledi.

Daha önce 7 kez evlenip boşanan Gönül Yazar, “İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum. Çok istiyorum” dedi.

HERKES SEVGİLİSİNİ MERAK EDİYORDU!

Yaklaşık bir aydır yeni bir aşka yelken açan Gönül Yazar’ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı. 83 yaşındaki ünlü şarkıcının yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

ARALARINDA 32 YAŞ VAR

‘Taş Bebek’ lakaplı ünlü şarkıcı ve sevgilisinin arasında 32 yaş fark olduğu öğrenildi. Rüzgar Mağden’in Beyaz Show başta olmak üzere birçok önemli projede yer aldığı biliniyor.

83. YAŞINI BİRLİKTE KUTLADILAR

Rüzgar Mağden sevgilisi Gönül Yazar’a doğum günü sürprizi yaptı. Mağden, sevgilisine olan aşkını şu sözlerle dile getirdi;
Sen aşk ile kutsanan Güzel Kadın,
Ne güzel şey varlığın,
Dilime duadır adın. Gönül Yazar
Nice yıllara.

EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ!

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Gönül Yazar merak edilen her şeyi anlattı. İşte Gönül Yazar’ın açıklamalarından satır başları…

21 yıldır hayatımda kimse yoktu ve 21 yıldır tavana bakıyordum şimdi telefona bakıyorum. Bir aydır hayatımda biri var. Hayatımdaki kişi on yaşındayken bana aşık olmuş. Herkes gibi bizim de aramızda yaş farkı var. Şimdi ikimizde evlilik düşünmüyoruz. Onun da aklında olduğunu düşünmüyorum.

BANA 10 YAŞINDA AŞIK OLMUŞ

Sevgilim beni, Metin Oktay’la ‘Taçsız Kral’ filmde oynamıştım orada görmüş aşık olmuş. 10 yaşında bana aşık olmuş. O zaman ‘Ben bu kadınla evleneceğim’ demiş. Ama şu an evlenmeyi düşünmüyoruz.

Ne ben ondan başkasına bakarım ne de o benden başkasına bakar. Hayatta hiç kimseye Rüzgar’a güvendiğim kadar güvenmedim. 51 yaşında adamın neresi çıtır. Benim ne kabahatim var ondan daha büyük olmak mı kabahat? O bana ‘ben senin için her şeyi sırtlanmayı göğüslemeye hazırım’ dedi.

Rüzgar bir kez evlenmiş daha sonra da boşanmış. Eski eşi de beni biliyor. Hatta eski eşi yeniden bir yuva kurmuş beni de çaya davet etti. Rüzgar’ın boşandığı hanımefendi beni çok seviyor destekliyor.