HomeMagazinEMİN EMİNZADA’DAN ‘AYRILIK’ SÜRPRİZİ

EMİN EMİNZADA’DAN ‘AYRILIK’ SÜRPRİZİ

EMİN EMİNZADA’DAN ‘AYRILIK’ SÜRPRİZİ

Şarkılarıyla Amerika’da da adından söz ettiren Azerbaycanlı pop yıldızı Emin Eminzada, artık Türkiye’de!

Eminzada, iddialı projesiyle müzik dünyasında fırtınalar estirecek. Azerbaycan’ın sevilen şarkısı “Ayrılık”ı yorumlayan genç yıldız, aranjesine DJ Serdar Ayyıldız’ın imza attığı eserle 2019’a adından söz ettirecek.

Hikayesi Bakü’den Los Angeles’a uzanan, şarkılarını yalnızca kendi ülkesi Azerbaycan’da değil Amerika’da da müzikseverlerin beğenisine sunan Emin Eminzada, Türkiye’deki dinleyicilerin karşısına ise ilk kez geçtiğimiz şubat ayında yayınladığı “Treasure Me” single’ıyla çıkmıştı. Çalışmalarına Türkiye’de devam etme kararı alan genç yıldız, bu yeni yolculuğa ilk adımını çok ses getirecek bir şarkıyla attı.

Emin Eminzada, aranjör Serdar Ayyıldız’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı proje albümü “King of İstanbul” için stüdyoya girdi ve Azerbaycan’ın efsanevi şarkısı “Ayrılık”ı (Fikrimden Geceler) cover’ladı. Serdar Ayyıldız’ın future trap tarzında düzenlediği şarkı, Emin Eminzada’nın etkileyici yorumuyla bambaşka bir ruha büründü.

İkili, müzikseverleri çok etkileyeceğine inandıkları eseri albümden önce yayınlamaya karar verdi. “Ayrılık”, Arpej Müzik etiketiyle dijital platformlarda beğeniye sunuldu. Şarkıya çekilen video klip de müzik kanallarında dönmeye başladı. Emin Eminzada’nın Nigar Caferova ile kamera karşısına geçtiği klip, etkileyici görüntüleriyle çok konuşulacak.

Önceki gün Ulus 29’da gerçekleşen albüm lasmanın da pasta keserek kutlayan Emin Eminzada’yı annesi ve kız kardeşi de yalnız bırakmadı. Albümünün heyecanından bahseden genç şarkıcı,”Kendimce iyi yorumladığıma inanıyorum. Bilindiği üzere konservatuar mezunuyum, elimden geleni yaptım, daha iyisini yapmak içinde çok çalışacağım” diye konuştu..