HomeMagazin2019 YAZININ PLAJ GÜZELLERİ!

2019 YAZININ PLAJ GÜZELLERİ!

2019 YAZININ PLAJ GÜZELLERİ!

BESTE KÖKDEMİR
En son ‘Kalbimin Sultanı’ dizisiyle seyirci karşısına çıkan Beste Kökdemir’in sosyal medya hesabından paylaştığı tatil fotoğrafı binlerce kişi tarafından beğenildi. Güzel oyuncu bir dönem Metin Hara ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmişti.

SERENAY SARIKAYA
Alice Müzikali’nin yeni sezon hazırlıklarına başlayan Serenay Sarıkaya bikinili paylaşımıyla beğeni topladı. Sarıkaya’nın bu karesine yorum yapan isimlerden biri de Demet Akalın oldu. Ünlü şarkıcı “Allah sahibine bağışlasın” dedi.

YASEMİN ÖZİLHAN
Formda vücuduyla dikkat çeken Yasemin Özilhan böyle kalabilmek için disiplinli bir şekilde çalışıyor.İŞTE MUTFAK SIRLARI:* Makarna, pilav ve unlu yiyeceklerden uzak duruyor.* Tuz, şeker, alkol yasaklar listesinde.* Sebze ve protein ağırlıklı besleniyor.* Günde 2 litre su tüketiyor.* Ödem atmak için kiraz sapı, mısır püskülü, maydonoz ve karanfili kaynatıp içiyor.* Günde 2 öğün yemek yiyor.* Akşam 18.00’den sonra hiçbir şey tüketmiyor.

GÜLŞEN

Gülşen, swarovski taşlı bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı Pop yıldızının bu karesi için rekor sayıda yorum yapıldı.İşte bazıları:”Şimdi güneş düşünsün””Eşin Ozan Çolakoğlu’nun ömrünü uzatırsın””Sahneye değil podyuma çıkmalısın”

IRMAK ÜNAL
Cihan Ünal’ın kızı 40 yaşındaki Irmak Ünal 2 çocuk annesi.Haftada 6 gün spor yapan Irmak Ünal şöyle diyor: ”2 yıldır kırmızı et yemiyorum. Ekmek, tatlı yok. favori gıdam balık.”

ALEYNA TİLKİ
Aleyna Tilki Bodrum’da bikinili olarak objektiflere yakalanmıştı. Genç şarkıcı fazla kilolarıyla dikkat çekmiş, takipçileri tarafından eleştirilmişti.Eleştiriler üzerine açıklama yapan Aleyna Tilki “Boyumuz uzun olunca yanımdakiler biraz küçük çıkıyor diye kilolu diyorlar. Kimsenin ölçülerine göre beni kıyaslamayın, bu Aleyna Tilki’ye has bir ölçü. Zayıf ya da kalın değilim. Ben Aleyna Tilki’yim!” demişti.

EDA TAŞPINAR
Adı ‘bronzluk’la özdeşleşen Eda Taşpınar’a teklif yağıyor. Birçok beach işletmecisi, Eda Taşpınar’ı mekanın yüzü yapmak isterken ortaklık teklif edenler dahi oluyor.

TUVANA TÜRKAY
Oyuncu Tuvana Türkay’ın Instagram’da paylaştığı bikinili pozu olay oldu.1 milyon takipçisi olan Türkay kaslarıyla dikkat çekti. Binlerce beğeni ve yorum alan Türkay’a hayranları da destek verdi.

DEMET ÖZDEMİR
Erkenci Kuş dizisi ile büyük çıkış yakalayan daha sonra Can Yaman ile yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düşen Demet Özdemir’in yaz tatili tüm hızıyla devam ediyor.