HomeMagazinGÜLNUR GÜNEŞ, İŞ İNSANI YİĞİT DOĞAN ÇELİK İLE EVLENİYOR

GÜLNUR GÜNEŞ, İŞ İNSANI YİĞİT DOĞAN ÇELİK İLE EVLENİYOR

GÜLNUR GÜNEŞ, İŞ İNSANI YİĞİT DOĞAN ÇELİK İLE EVLENİYOR

Kendi yarattığı moda markası Gigi’s’in yanı sıra Megastar Tarkan’a hazırladığı konser kostümleri ile dikkat çeken Gülnur Güneş, hayatını genç iş insanı Yiğit Doğan Çelik ile birleştiriyor.

Geçtiğimiz yıl arkadaş ortamında tanışan genç çift, kısa bir süre sonra evlilik kararı alarak aileleri ve yakın dostlarının katılımı ile nişan töreni yapmıştı. İkili, şimdi de 1.000 kişinin katılacağı bir düğünle Ekim ayında hayatlarını birleştiriyor. Güneş, kendi düğününde giyeceği gelinliği de kendi tasarlama kararı aldı. 3 farklı gelinlik tasarlayan Gülnur Güneş, hazırlıkları kendi atölye ekibine teslim etti. Yapımı 2 ay süren gelinliklerin her biri farklı konseptte…

İŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE BALAYI ERTELENEBİLİR

Gülnur Güneş ve Yiğit Doğan Çelik, bir yandan düğün için hazırlık yaparken bir yandan da yoğun iş trafiğiyle uğraşıyor. İkilinin bu yüzden balayı tarihlerini erteleyebilecekleri öğrenildi. Güneş, hazır giyim markası Gigi’s’in yanı sıra bir taraftan da babasının yönetimini kendisine devrettiği yenilenebilir enerji projeleri üzerine çalışıyor.