HomeMagazin“NE GİYECEĞİME OZAN DEĞİL BEN KARAR VERİRİM”

“NE GİYECEĞİME OZAN DEĞİL BEN KARAR VERİRİM”

“NE GİYECEĞİME OZAN DEĞİL BEN KARAR VERİRİM”

Gülşen bayramda giydiği transparan sahne kıyafetiyle ilgili eleştirileri kadına şiddet penceresinden değerlendirdi.

Sahne kıyafetlerine eşi Ozan Çolakoğlu dahil kimsenin karışamayacağını savunan ünlü şarkıcı “O benim kıyafetim ne giyeceğime ben karar veririm. Mesleğimizle ilgili seçimlerimizde birbirimiz destekliyoruz” dedi.

Nişantaşı’nda prova yaptığı modacı çıkışı görüntülenen Gülşen, bayramda sahneye transparan kıyafetle çıktığı eleştirilerine ilk kez yanıt verdi.

Gündeme gelmek için bu şekilde giyindiği eleştirilerine “Sizce ben öyle biri miyim?” diyerek tepki gösteren şarkıcı “Hep konuşuluyor böyle şeyler alışık olduğum durum. Ben sahnede de günlük hayatta da giydiğim şeyleri özenle seçiyorum ve profesyonel destek alıyorum. O gün de Kıbrıs sahnesi için öyle bir kıyafet seçtim ilk kez giydiğim bir şey değildi. Yıllardır bu tarz kıyafetlerin içinde beni sıkça görüyorsunuz ilk kez giymişim gibi konuşulması bana da garip geldi” dedi.

Birbirimizin seçimlerini destekliyoruz Ünlü şarkıcı, aranjör eşi Ozan Çolakoğlu’nun bu duruma nasıl tepki verdiği sorusunu “O benim kıyafetim. Ne giyeceğime ben karar veririm, zaten gündemimizde bu kadar kadınların ve erkeklerin yaşadığı ciddi şiddet eğilimi olaylar varken bence kadını da erkeği de birbirinden üsttün gibi gösterecek durumların olmaması gerekir. Özgür bireyler olarak sahneye çıkan birinin ne yapacağına başkası karar veremez. Ben bir bireyim o da bir birey.Ozan hayatında ne yapacağına karar verecek yaşta ve zekada ben de öyleyim. Birbirimizi özellikle mesleğimizle ilgili her konuda desteklediğimiz gibi seçimlerimiz de destekliyoruz” şeklinde yanıtladı.