HomeMagazinŞEVVAL SAHİN VE YİĞİT MARCUS ARAL’DAN OLAY AÇIKLAMALAR!

ŞEVVAL SAHİN VE YİĞİT MARCUS ARAL’DAN OLAY AÇIKLAMALAR!

ŞEVVAL SAHİN VE YİĞİT MARCUS ARAL’DAN OLAY AÇIKLAMALAR!

Son dönemde verdiği doğum günü partileriyle gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, önceki akşam erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral ile objektiflere yansıdı.

Evinde verdiği yaş günü partisinde 10 kişinin corona virüs testi pozitif çıkan Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile Bebek’te görüntülendi.

Yiğit Marcus Aral, “Birkaç dizide oynamış kim varsa Instagram’dan bize sallıyor. İşin aslı şu; bizim partimizde, bizim yakın grubumuzda corona olan yok. Genel olarak o haftalarda olan ve bizim tanıdığımı beş veya 10 kişi korona oldu diye konuşuluyor. Bunu kimse ‘Ben pozitifim’ diye boynuna asmıyor zaten. Yani benim doğum günüme gelip de 10 kişi corona kapmış gibi bir şey yok” dedi.

‘BİZİ RAHAT BIRAKSINLAR’
“Bizi rahat bıraksınlar” diyen Aral, “Yasa dışı bir şey yapmıyoruz. Normal doğum günü partisiydi. Evdeydik, mekanda da değildik. Bu tip şeyler normal. Benim hiçbir şeyim yok. Sonuçlarım negatif. Sağlığımız yerinde” şeklinde açıklama yaptı.

‘O İSİMLERİ TANIMIYORUM’
Sosyal medyadan corona virüs salgınını küçümsediği gerekçesiyle Demet Akalın ve Burcu Kıratlı gibi ünlü isimlerin eleştirilerine maruz kalan Şevval Şahin, “Önemsememek değil. Ben sözlerimde herkes değil maksimum 10 kişi corona virüs oldu dedim. O isimleri de tanımıyorum, bilmiyorum. Gerçekten ne dediler okumadım bile. Tanımıyorum ki” diyerek yanıt verdi.

Son olarak konuşan Marcus Aral, “İki dizide oynayan kendini tıbbi profesör zannediyor. Bize ahkam kesiyorlar. Herkes kendinden sorumlu. Tüm dünya da biliyor. 65 yaş üstünü etkiliyor, genç insanları etkilemiyor. Evinde yaşlı varsa dikkat edeceksin tabii ki. Bize ‘cahil’ diyenler Yeditepe Üniversite mezunu. Ben de gitmiştim bir sene. Kimse tıp profesörü değil yani. Sağlık Bakanı da değiller. Corona virüste bir nezle yani sonuçta. İsveç’e baksınlar. Okusun, öğrensinler. Orada bir şey yok. Biz saygımızdan yine de maske takıyoruz” dedi. Milliyet