HomeTv dünyasiDOYA DOYA MODA’YA SÜRPRİZ İSİM!

DOYA DOYA MODA’YA SÜRPRİZ İSİM!

DOYA DOYA MODA’YA SÜRPRİZ İSİM!

TV8’in en sevilen gündüz kuşağı programlarından olan Doya Doya Moda jüri koltuğundan Kemal Doğulu, Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital platform Exxen’de yer alacak yeni programı için ayrılmıştı. Doya Doya Moda’da Kemal Doğulu yerine gelecek isim belli oldu. Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yeni ismi duyurdu.

Kemal Doğulu, TV8’de ekrana getirilen Doya Doya Moda programından ayrılarak Acun Ilıcalı’nın yeni hayata geçirdiği Exxen’de program yapmak için hazırlıklara başladı. Yarışmanın ilk bölümünden beri jüri koltuğunda yer alan şarkıcı ve kuaför Kemal Doğulu, Doya Doya Moda programına veda ederken duygusal anlar yaşanmıştı.

Kemal Doğulu’nun ardından boşalan jüri koltuğuna gelecek olan yeni isimde belli oldu. Bir dönem Kemal Doğulu ile aynı programda yer almış olan ünlü modacı Ivana Sert, Doya Doya Moda’nın yeni jürisi oldu.

Ivana Sert, sosyal medyada sevenlerine verdiği müjdenin ardından tebrik mesajları aldı. Gülşah Saraçoğlu da Ivana Sert’in jüride yer alacağını duyurduğu videosu büyük ilgi gördü.