HomeMagazinSERDAR ORTAÇ: SEÇİL SEVGİLİM DEĞİL, KARIM O BENİM!

SERDAR ORTAÇ: SEÇİL SEVGİLİM DEĞİL, KARIM O BENİM!

SERDAR ORTAÇ: SEÇİL SEVGİLİM DEĞİL, KARIM O BENİM!

Popçu Serdar Ortaç, önceki akşam sevgilisi Seçil Gür ile görüntülendi. Sık sık bisiklet turu yapan ikili, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Son dönemde meslektaşı Seçil Gür ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, her zaman olduğu gibi yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

YAPIŞTIRACAĞIM EVLİLİĞİ

Gazetecilerin, Seçil Gür için “Sevgiliniz” demesi üzerine 50 yaşındaki sanatçı, “Sevgili demeyin, karım o benim, hanımım. Bana göre hanımım” karşılığını verdi.

“YAPIŞTIRACAĞIM EVLİLİĞİ”
Seçil Gür’e övgüler yağdıran Ortaç, “Onun ne istediğine bakacağım. Evlilik istiyorsa yapıştıracağım evliliği. Benim için son durak Seçil” derken, Gür ise utangaç tavırlar sergiledi.

“SERDAR ORTAÇ’I GÖRMEYE DAYANAMIYORUM”
Ceylan Ertem, geçtiğimiz günlerde “Serdar Ortaç’ı görmeye dayanamıyorum. Hala popüler olmasına olumlu bir gözle bakmıyorum. Ahmet Kaya’nın kalbini kırdılar ve o bu yüzden ülkesinden uzakta, kalp krizinden kaybettik. Bu kadar güzel şarkılar yazmış değerli biriydi. Bazıları tarih iz bırakır, bazıları da öyle olmadıkları halde para kazanır” açıklamasını yapmıştı.

Serdar Ortaç, meslektaşı Ceylan Ertem’in kendisini hedef alan sözlerinin sorulması üzerine, “Konuşmayacağım” ifadelerini kullandı. (Mesut YILMAZ/Milliyet)