HomeMagazinEVE DÖNÜNCE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

EVE DÖNÜNCE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

EVE DÖNÜNCE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Yeliz Yeşilmen, çocuklarının bakıcı tarafından soyulduğunu duyurdu. Bakıcının fotoğrafını da paylaşmayı ihmal etmeyen Yeliz Yeşilmen kadını görenlerin kendisine haber vermesini istedi. Yeliz Yeşilmen’in paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Eşiyle yaşadığı sorunlarla bir dönem gündeme gelen evlendikten sonra ekranlardan çekilen Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile bir anda gündeme geldi. Yaşamını ailesiyle birlikte Bodrum’da geçiren Yeliz Yeşilmen, evinin soyulduğunu söyledi. Çocuklarının bakıcısı tarafından soyulan Yeliz Yeşilmen hayatının şokunu yaşadı.

‘EVİMİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞ’

Yeşilmen, ‘Arkadaşlar maalesef gerçekten çok kötü bir olay yaşadım. Arkadaşıma gelmiştim. Sonra çocuklarımla markete gittim. Evime gittim ve her taraf kilitli. Evim soyulmuş. Evime aldığım, güvendiğim, çocuklarımı emanet ettiğim kadın, evimi soyup soğana çevirip ondan sonra defolup gitmiş. O yüzden herkes onu arıyor şu anda. Zaten gerekli şeyler yapıldı. Ben sayfamda da paylaştım. Bodrum’da bu kadını, bu sahtekarı görenler lütfen bana DM’den ulaşsın’ ifadelerini kullandı.

Yeliz Yeşilmen daha sonra evini soyup kaçan bakıcı kadının fotoğrafını da paylaştı.