HomeMagazinDAVADA FLAŞ GELİŞME!

DAVADA FLAŞ GELİŞME!

DAVADA FLAŞ GELİŞME!

İstanbul Adalet Sarayı’nda saat 13.30’da görülecek davada Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakaret, kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan hakim karşısına çıktı.

‘5 BİN LİRA GELİRİM VAR’

Mahkemeye çıkan müşteki sanık Ozan Güven oyunculuk yaptığını ve aylık 5 bin lira geliri olduğunu söyledi. Müşteki-sanık Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık 20 bin lira geliri olduğunu belirtti. Duruşma ifadelerin alınmasıyla devam ediyor. Duruşmada Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’den şikayetçi olduğunu söyledi.

DENİZ BULUTSUZ DARP ANINI ANLATTI

Mahkemede Deniz Bulutsuz yaşadığı darp anını “Ozan Güven bana abajurun camı ile vurdu. Merdivenlerde saçımdan tuttu ben düştüm. Evden çıkmaya çalıştım izin vermedi. Yerde beni tekmeledi. Kapıyı kilitledi. Salon camından dışarıya sesimi duyurmak istedim pencereyi de kapattı. Pencere ile kapı arasında gidip gelirken epey darbe aldım. Bilincimi kaybetmişim su dökerek beni uyandırdı. Kapının önündeydim ve arkasını dönünce çıktım. Ayakkabısız biçimde sokağa adım attım” şeklinde anlattı.

Açılan dava da karar çıkmazken duruşma 30 Nisan’a ertelendi.