HomeMagazinDOĞA RUTKAY: VİCDANLARI İLE BAŞ BAŞA KALSINLAR

DOĞA RUTKAY: VİCDANLARI İLE BAŞ BAŞA KALSINLAR

DOĞA RUTKAY: VİCDANLARI İLE BAŞ BAŞA KALSINLAR

Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, yürüyüş sonrası Bebek’te görüntülendi. Ünlü oyuncu, kürkleriyle gündemden düşmeyen Bülent Ersoy hakkında konuştu.

Maske, gözlük ve şapkalar ile tanınmakta zorlanan Doğa Rutkay-Kerimcan Kamal çifti, “Bizi nereden tanıdınız, sizden korkulur. Hava bugün çok güzel, biz de yürüyüşle değerlendirdik” dedi.

İşlerinin yoğunluğundan bahseden 42 yaşındaki oyuncu, “Vakit buldukça çocuklarımla vakit geçiriyorum” açıklamasını yaptı.

“BABAMIN DA SOSYAL MEDYASI YOK”
“Sosyal medyada milyonlara ulaşan takipçi sayılarına göre oyuncuların seçildiği” iddiaları hakkında Rutkay, “Benim sosyal medyam çok kuvvetli, ancak bu olaya katılmıyorum. Çoğu iyi oyuncunun sosyal medya hesabı yok, ama yine de çok başarılı” şeklinde konuştu.

Usta tiyatrocu Rutkay Aziz’den örnek veren oyuncu, “Mesela benim babamın, Rutkay Aziz’in sosyal medyası yok. Buna yormamak lazım, anlatabiliyor muyum?” ifadelerini kullandı.

“OTURUP DÜŞÜNSÜNLER”
Kürklü fotoğrafı ile olay olan Bülent Ersoy’a çok tepki gösteren Doğa Rutkay, “Ben sosyal medyadan tepkimi sertçe gösterdim, oturup düşünsünler. Vicdanları ile baş başa kalsınlar” dedi. (Milliyet(Mesut YILMAZ)