HomeMagazinMUSTAFA MERT KOÇ’TAN ÇAĞATAY ULUSOY İTİRAFI

MUSTAFA MERT KOÇ’TAN ÇAĞATAY ULUSOY İTİRAFI

MUSTAFA MERT KOÇ’TAN ÇAĞATAY ULUSOY İTİRAFI

Sözü müziği kendisine ait olan “Sessizim” şarkısına Çağatay Ulusoy ile arabada çektiği video ile kısa sürede trend olan Mustafa Mert Koç, Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Şarkının melodisini Çağatay Ulusoy ile birlikte bulduklarını söyleyen Mustafa Mert Koç, “Çağatay paylaşmasaydı bu kadar çabuk duyulmazdı. İlk defa sessizim dedim bağırmadım içe çekildim herkes duydu. Aslında sessizlik bir çığlıkmış.” dedi.

Çağatay paylaşmasaydı şarkım bu kadar duyulmazdı

Sessizim’i içime kapandığım bir dönemde yazdım. İlk defa sessizim dedim içime çekildim herkes duydu aslında sessizlik bir çığlıkmış. Çağatay olmasaydı bu kadar çok duyulmazdı.
Duygularımı ben uzun zamandır bir tek Çağatay Ulusoy ile paylaşıyorum. Müzik yaparken o çok yardımcı oldu bana. Melodiyi beraber çıkardık. Kendisi gitarda çok usta. Sözleri ben 17 dakikada yazdım. Şarkı bitince arabada açtım. Çağatay çek dedi. Paylaş dedi. Hemen koy dedi. Benim de çok hoşuma gitti. Tohumu beraber ettiğimiz için “Bak dedim sonunda başardım”. O da benim mücadelemi biliyor müzikle alakalı. O da bana hep bir gün olacak çok güzel yapıyorsun, diyordu.
Olunca o da vesile olunca ekstra güzel oldu. Beraber yaptığımız çok şarkı var onları da sırasıyla paylaşacağız inşallah.

Dışarısı Los Angeles içerisi Erzurum Oltu.

Kolay aşık oluyorum. Dediğin gibi düğüne gider zurna ya hamama gider kurna şekli. Çok şıp sevdiyim. Ama çapkınlık değil bu. Bana hep çapkınsın diyorlar. Bir kızla tanışıyorum mesela bana diyor ki “sen beni üzersin”.
Dışardan öyle gözükebilirim ama öyle değilim.
Ben hep onu derim bana karşı önyargılı olmayın dışarısı Los Angeles içerisi Erzurum Oltu. İbrahim Tatlıses’lerle, Azer Bülbül’lerle…
Yıldız Tilbe ve Özcan Deniz’i çok severim onlarla düet yapmak hayalim. İçimde hep o melankolik arabesk damarı var.