Homeİş DünyasıÇİĞ KÖFTEYE YENİ SOLUK; MAROLL ÇİĞ KÖFTE

ÇİĞ KÖFTEYE YENİ SOLUK; MAROLL ÇİĞ KÖFTE

ÇİĞ KÖFTEYE YENİ SOLUK; MAROLL ÇİĞ KÖFTE

Yeşilköy’de yaklaşık 30 ay önce kurulan Maroll Çiğ Köfte, yemek sektörüne adeta yeni bir soluk getirdi. Binlerce yıllık bir tarifi, aslına uygun kalarak günümüze uyarlayan Maroll Çiğ Köfte, yöresinden gelen lezzetleri usta ellerde harmanlayarak misafirlere sunuyor.

Glikoz şurubu, kıvam artırıcı, aroma verici ya da kök sebzeler vasıtasıyla hacim artırma gibi hilelere başvurmadan, tertemiz bir içerikle, elde yoğurularak hazırlanıyor. Birçok işletmede kullanılan palm yağı, kıvam artırıcı, stabilizör gibi kimyasallarla kirletilmiş lavaşlar kullanmak yerine işletme içinde salonu görecek şekilde konumlanmış taş fırında tazecik ve doğal yollarla sade, biberli ve otlu lavaşlar hazırlanıyor ve bu lavaşlar ile misafirler ağırlanıyor.