HomeMekanlarUnutulmaz Bir Bayram Tatili

Unutulmaz Bir Bayram Tatili

Unutulmaz Bir Bayram Tatili

Üç gün dolu dolu bir bayram coşkusu yaşamak isteyenler için Titanic Luxury Collection Bodrum’da unutulmaz bir organizasyon düzenlendi. Ramazan Bayramı’nın ilk günü Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası konuklarla buluşacak ve birbirinden eğlenceli şarkılarla keyifli bir akşam yaşanacak. Ardından partilerle eğlence devam edecek. Bayramın ikinci günü Taboo Party, üçüncü günü ise Disco Party gecesi düzenlenecek. Konuklara unutulmaz bir bayram tatili yaşatılacak.

Exclusive temalı partiler, premium show grupları, önde gelen Dj performansları, dünya beach parti trendlerini Bodrum’a taşıyan Beach Party temaları ile Titanic Luxury Collection Bodrum’da müziğin ve ritmin çoşkusu tüm yaz devam edecek.

Titanic Luxury Collection Bodrum, tüm yenilikleriyle ultra lüks bir tatil deneyimi sunuyor. Maviliklere uzanan yeşilin, damağınızı şımartan lezzetlerin, ödüllü spanın, ayrıcalıklı yaklaşımların ve rafine hizmet anlayışıyla konuklara sunuyor. Dünyaca ünlü a’la carte restoranlarını ödüllü uzman şeflerin yönettiği otelde her damak tadına hitap eden iddialı lezzetler de konukları bekliyor. Türk mutfağını Avrupa’ya tanıtan Hasır, Uzakdoğu’nun en egzotik lezzetlerini sunan Nori, ünü Avrupa’ya yayılan steakhouse markası Beef Grill Club ve Ege ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinden seçmelerin yer aldığı modern taverna konseptli Yamas Restoran, modern İtalyan mutfağı Pascarella ile gastronomi şöleni sunuyor. Çocuklarınızla geçireceğiniz güvenli bir tatil için oyun ve atölyeler ile zenginleşen KIKOA Kids Club’da ise minik misafirleri yeni bir heyecan, yeni maceralar ve yeni keşifler bekliyor.