Sofram Balık Restaurant ile Denizin Tazeliği Sofralarınızda
Sofram Balık Restoranı, Silivri Selimpaşa’da 1978’den bu yana deniz ürünleri ve kabuklu deniz mahsulleri konusunda lezzet severlere iddialı bir hizmet sunuyor. İşletmenin 2. kuşak sahipleri olan Kaan Kankaya ve Hüseyin Kankaya kardeşler, deniz mahsulleri konusundaki uzmanlıklarıyla biliniyorlar. Marmara Denizi’nin tümüne hakim muhteşem bir manzaraya sahip olan restoran, özenle seçilmiş lezzetleri ve pandemiye rağmen değişmeyen profesyonel eğitimli personeliyle misafirlerine kaliteli bir deneyim sunuyor.
Lezzet Dolu Bir Deneyim
Sofram Balık Restoranı’nda lezzet dolu bir deneyim sizi bekliyor. Başlangıç olarak Tarama & Mersin Havyarı ile birlikte deniz ürünleri Carpaccio ile enfes bir lezzet yolculuğuna başlıyorsunuz. Restoran, Peru’nun meşhur Ceviche’si, özenle seçilmiş deniz kerevitleri, adabeyi somon ve torik üçlemesi gibi özel lezzetlerin yanı sıra Türkiye’nin ödül almış en iyi Torik lakerdası ve günlük taze tutulan kabuklu ürünlerle benzersiz bir deneyim sunuyor. Özel sunulan lezzetler arasında Fransa’nın güneyinden gelen Gillardeau NO1 Fransız istidyeleri de bulunuyor. 50 yıllık tarifiyle hazırlanan ve balığın ilik suyundan yapılan balık çorbası, Sofram Balık Restaurant’ın vazgeçilmezlerinden biriolarak göze çarpıyor. Mekanın imza lezzetleri arasında deniz ürünleri sarma, minekop balığından pane ve deniz ürünleri taco gibi seçenekler bulunurken, günlük ve anlık olarak hazırlanan 1750 çeşit sunulmaktadır. Çiftlik ve yetiştirme balık kullanmayan restoran, balıklarını taze ve günlük olarak temin ediyor. Ayrıca, ziyaretçilere mevsime uygun olarak Sofram’ın kendi bahçelerinden taze meyve ve yeşillikler desunuluyor. İstanbul’un karmaşasından uzaklaşıp huzur veren bir deniz manzarası eşliğinde inovatif lezzetleri deneyimlemek ve kaliteli bir servis ile hizmet almak istiyorsanız, rotanızı mutlaka Sofram Balık Restoranı’na çevirmelisiniz.