HomeUncategorizedİSTANBUL EĞLENMEYİ ÖZLEMİŞ!..

İSTANBUL EĞLENMEYİ ÖZLEMİŞ!..

İSTANBUL EĞLENMEYİ ÖZLEMİŞ!..

Ülkede yaşanan gelişmeler başta turizm ve eğlence sektörünü olumsuz etkilemiş olsa da, yine en başta turizm ve eğlence sektörleri olmak üzere hemen hemen her sektör, yavaş yavaş eski hareketli günlerine geri dönüyor. Tatil beldeleri yerli turistlerle dolup taşarken, Bodrum ve Çeşme'de otellerin ve Beach'lerin doluluk oranı, mevsim normallerinin de üstünde. 

Yaşanan olayların ülke ekonomisinde yarattığı olumsuz etkiler ve sarılan yaralar bir yana, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konser takvimine ve bilet satışlarındaki talep yoğunluğuna bakılırsa, "İstanbul Eğlenmeyi Özlemiş" diyebiliriz.

Pera Event tarafından düzenlenen "Turkcell Yıldızlı Geceler" konserlerinin İstanbul ayağı, 7 Ağustos'taki Buika konseriyle başlarken, dün akşam Hande Yener'le devam etti. 

Bu akşam sahne Sibel Can'ın ve bilet satışlarının yoğun olması herkesin yüzünü güldürüyor. Yarın Berkay var ve yer bulmak neredeyse imkansız!.. Berkay konseri için merdiven boşluklarının satışa çıkarılmış olması, tüm ekibin yanı sıra, belli ki şarkıcının manken sevgilisi Özlem Katipoğlu'nu da çok mutlu etmiş!.. Özlem, bugün sosyal medya hesabından (Instagtam) konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu 🙂

Konserlere gösterilen bu yoğun ilgi, hem halkın eğlenmeyi özlediğinin, hem de ülkenin eski normal günlerine geri döndüğünün büyük ve en belirgin göstergesi. 

Meraklısına, Harbiye'deki kalan konserlerin takvimi şöyle; 

Bugün Sibel Can, 11 Ağustos (yarın) Berkay, 12 Ağustos Funda Arar, 13 Ağustos Mustafa Ceceli, 14 Ağustos Aşka Dair Şarkılar, 16 Ağustos Sertab Erener, 17 Ağustos Jamala, 18 Ağustos Bengü, 19 Ağustos Ferhat Göçer, 20 Ağostos Şebnem Ferah, 21 Ağustos Volkan Konak, 23 Ağustos Ajda Pekkan, 25 Ağustos Murat Boz, 26 Ağustos Chıco & The Gypsies, 27 Ağustos Erkan Oğur – İ. Hakkı Demircioğlu, 28 Ağustos Kubat, 29 Ağustos Göksel, 30 Ağustos Murat Dalkılıç

İyi eğlenceler…