HomeUncategorizedDİYETİSYEN FULDEN GÜLBEZER’DEN ÖZEL TÜYOLAR

DİYETİSYEN FULDEN GÜLBEZER’DEN ÖZEL TÜYOLAR

DİYETİSYEN FULDEN GÜLBEZER’DEN ÖZEL TÜYOLAR

YETERLİ, DENGELİ SİZE ÖZEL  BESLENME  SAĞLIĞINIZIN  TEMELİDİR

YETERİNCE İSTEK VE DOĞRU DESTEKLE  FORMDA  OLMAK  HİÇ DE ZOR DEĞİLDİR. 

Fazla besin tüketimi, tek tip beslenme alışkanlıkları, hastalıklar ve fiziksel aktivite azlığı sonucu gelişmekte ve gün geçtikçe artmakta olan şişmanlık, yaşam kalitesini düşürmesinin yanında diyabet, hipertansiyon, kalp ve damar hastalıkları ve bazı kanser türleri gibi önemli sağlık sorunlarına da neden olmaktadır. 

Gidişatı değiştirmeye, fazla kilolarınızdan kurtulmaya karar verdiğimizde uyguladığımız programların yeterli, dengeli ve sağlıklı olmasına özen göstermeliyiz.     

Kişiye özel olmayan, tek tip beslenmeye dayalı, özel ürünler veya ilaç öneren programlarla kısa sürede hızlı kilo kaybı vaat eden programların uzun dönemde ciddi sağlık sorunlarına yol açtığının bilincinde olarak doğru desteği almalıyız. 

Sizin yaşamınıza adapte edilmiş dengeli beslenme programlarıyla sağlıklı ağırlığınıza kavuşmak hiçde zor değil. Üstelik  hedef ağırlığınıza ulaştıktan sonrada programınız süresince  yaşam biçiminiz haline gelen düzenli fiziksel aktiviteleriniz ve  kazandığınız doğru beslenme alışkanlıkları sonucunda  yaşamınız süresince sağlıklı ve formda kalmanız mümkün. 

Sağlıklı yaşamaya  ve sizi mutlu eden  ağırlığınızda yaşam kalitenizi yükseltmeye  karar verdiğinizde  ilk görüşmemizde yaşam tarzınız, beslenme alışkanlıklarınız, fiziksel aktivite düzeyiniz ve sağlık durumunuzla ilgili detaylı değerlendirmeniz yapılır. 

Değerlendirmenizin ardından yapılan boy ölçümünüz ve ağırlık analiziyle kilonuzun yanında vücut kompozisyonunuz belirlenir. 

Vücut kompozisyonu analiz cihazımızla,
 Toplam Vücut Ağırlığı (kg),
 Body Mass Indeks,
 Vücut Yağ Oranı (%), 
Vücut Yağ Kütlesi (kg),
 Vücut Yağsız Kütlesi (kg),
Protein bilgileri (kg),
Mineral bilgileri (kg),
Vücut Sıvı Oranı (%),
Bölgesel Kas Ağırlığı (kg),
Kemik Mineral Ağırlıkları (kg),
Bazal Metabolizma Hızı Bilgileri (kcal),
Metabolizma Yaşı

İç Organlar Çevresi Yağlanma Ratingi (Visceral Fat) gibi parametreleriniz  analiz edilir.  
Sağlık durumunuz, istenilen tetkik sonuçlarınız, detaylı beslenme alışkanlığı ve yaşam tarzı değerlendirmeniz ve yapılan vücut kompozisyonu analizlerinizin sonucunda sizin için ideal olan ağırlığınız belirlenir ve yine  size özel beslenme programınız hazırlanır. 

Düzenli görüşmelerimizde vücut kompozisyonu analizleri tekrarlanır, alışkanlıklarınız ve programa uyumunuz değerlendirilir. Yeni verilerle ve belirlenen hedeflere göre beslenme programınız gözden geçirilerek güncellenir. 

Görüşmelerimiz süresince sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenmeyle ilgili eğitimler verilerek programınızın bitiminden sonrada kilonuzun denetlenmesi ve ideal kilonuzun korunumu hedeflenir. 
Sağlık ve dengeli beslenme için aşağıdaki konularda hizmetler verilmektedir.

Sağlıklı  kilo yönetimi programları  ( zayıflama-kilo alma) 
    Gebelik döneminde beslenme  
    Emziklik döneminde beslenme  
    Bebek ve çocuklara özel beslenme  
    Ergenlik döneminde beslenme 
    Menapoz döneminde beslenme 
    Sporcu beslenmesi 
    Vejetaryen beslenmesi 
    Diyabet ve insülin direncinde beslenme 
    Yeme bozuklukları 
    Sindirim sistemi, kalp-damar hastalıklarında beslenme 
    Besin intoleransına göre beslenme 
        

ADRES: OSMANAĞA MAH. NAİLBEY SOK.  EMEK APT.  NO:4/6 KAT:5  KADIKÖY İSTANBUL ( KADIKÖY ŞİFA HASTANESİ VE BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ SOKAĞI) 

TEL: 05053670400

E-MAİL:  diyetisyen@fuldengulbezer.com