HomeUncategorizedBEYAZ’A ÇOK ‘İNCE’ GÖNDERME

BEYAZ’A ÇOK ‘İNCE’ GÖNDERME

BEYAZ’A ÇOK ‘İNCE’ GÖNDERME

Geçtiğimiz ay Aqua Florya AWM'de yeni mağazasını açan erkek giyim markası ''Giovane G'' yi ziyaret edenler arasında bu kezde ünlü sanatçı Kubat vardı.

Spor giyinişi ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı sahne alacağı yeni yıl gecesi için alışveriş yaptı.

Kubat, alışverişini yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Genelde spor giyinmeyi tercih eden Kubat en çok siyah renkli kıyafetleri seviyor. Yılbaşı gecesi için takım elbise beğenen başarılı sanatçı, kaban ve ayakkabı satın aldı.

BEYAZ DA KİLO ALDI!
Elbise için kilo vermeyi düşünmediğini dile getiren ünlü sanatçı ''Zayıflarsam her şey çok güzel olacak ama bu kez de üç oda dolusu elbise almam gerekecek" dedi. Kubat, "Bu yıl bir turneye çıktık Avusturalya’ya. Beyaz, Murat Dalkılıç ve Simge Sağın'la birlikte. Laf aramızda Beyaz da artık benimle uğraşamayacak turnede hepimiz kilo aldık, Beyaz da biraz aldı" dedi.
Beyazıt Öztürk'ün yeni sezonun başlaması ile birlikte aldığı kilolar gözden kaçmamıştı.

KIZ BABASI OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
2014 Yılında Eylem Eraydın’la evlenen Kubat’ın 7 ay önce bir kız bebeği olmuştu.Ünlü sanatçı, İlk kez baba olmanın verdiği sevinci anlattı. Kubat son olarak gayrimenkulünüz var mı sorusuna, "Yatırım yapmıyorum kendime ait bir iki konutum var küçük yatırım olarak onun dışında ben kirada oturuyorum” dedi.