HomeUncategorizedGENÇ ŞARKICI KAÇIRILDI!

GENÇ ŞARKICI KAÇIRILDI!

GENÇ ŞARKICI KAÇIRILDI!

İngiliz genç gezgin Mary Kate Heys, Avustralya’da bindiği araçta kaçırıldığını anlayınca babasına attığı mesaj sayesinde kurtarıldı.

20 yaşındaki İngiliz Mary Kate Heys, Avustralya’nın Queensland eyaletinden Brisbane’e gitmek için kaldığı hostelde tanıştığı İsveçli bir gencin aracına bindi. Ancak ismi açıklanmayan genç, planlanan rotadan saptı ve Mary’nin araçtan inmesine izin vermedi.

 

Büyük panik yaşayan Mary, “Yol için GPS’i kullanıyorum” bahanesiyle telefonunu kullanarak İngiltere’nin Manchester kentindeki babasından yardım istedi.

Mary mesajlarında “Baba, bir adam tarafından kaçırıldım. Avustralya polisini araman lazım. Acele et lütfen” diye yazdı. Babasına ayrıca cep telefonundan yerini gösteren konum attı. İngiliz baba da Avustralya’daki polisi arayıp ihbarda bulunarak kızının yerini bildirdi.

Polisin aracı bulmasıyla Mary kurtarılırken, İsveçli genç gözaltına alındı. Mary, arabada yaşadığı korku dolu anlarla ilgili İngiliz basınına yaptığı açıklamada “Kesinlikle seri katil gibi bakıyordu. Öldürüleceğimden emindim” dedi.

Akli dengesi yerinde olmadığı için hastaneye kaldırılan İsveçli gence ise herhangi bir suçlama yöneltilmeyecek.