HomeUncategorizedSEREN SERENGİL MUSA AYTUN’UN VURULMA NEDENİNİ AÇIKLADI

SEREN SERENGİL MUSA AYTUN’UN VURULMA NEDENİNİ AÇIKLADI

SEREN SERENGİL MUSA AYTUN’UN VURULMA NEDENİNİ AÇIKLADI

Seren Serengil, Duymayan Kalmasın adlı programda geride bıraktığımız cuma akşamı silahlı saldırıya uğrayan eski kocası Musa Aytun'un vurulma nedenini açıkladı.

Sevgilisiyle birlikte gittiği Ulus 29 adlı mekanda silahlı saldırıya uğrayan Musa Aytun’la ilgili ilk açıklama dört yıl evli kaldığı eski eşi Seren Serengil’den geldi. Duymayan Kalmasın adlı programında eski eşini hastanede ziyarete gittiğini söyleyen Serengil, yaşananlar hakkında şunları söyledi.

MUSA ÖYLE BİRİ DEĞİL

“O gece mekanda dört beş el ateş edilmiş neyse ki kurşunlar girip çıkmış ve girdiği ameliyat da iyi sonuçlanmış. Musa’yı hastanede ziyaret ettim ve onunla yaşananları konuşma fırsatı buldum. Yaşananların sebebi, Musa’nın birlikte olduğu kız arkadaşının eski sevgilisinin bir adam tuturak Musa’yı vurdurmak istemesi. Ben Musa’yı çok iyi tanırım o bitmeyen bir ilişki üzerine yeni bir aşka başlamaz, ailesi de iyi insanlardır. Dolayısıyla burada ne Musa ne de kız arkadaşına suçlu diyebiliriz. Görünen o ki bu ayrılığı kafasında sonlandıramamış bir erkeğin yaptığı ya da daha doğrusu azmettirdiği bir eylemden bahsediyoruz.”

REINA SALDIRISI AKILLARDAN SİLİNMEDEN

Seren Serengil, bunları anlatırken Cengiz Semercioğlu da çok sayıda insanın öldüğü Reina saldırısını hatırlatarak, “Kısa bir süre önce ülkede böylesine önemli ve kanlı bir terör saldırısı yaşanmışken bir gece kulübünün güvenlik konusunda böylesine zaafiyet göstermesi anlaşılır gibi değil” şeklinde bir yoruma imza attı. Gerçekten de yeni yılın ilk günü gerçekleşen gece kulübü saldırısının sadece 13- 14 gün sonrasında, herhangi bir aramaya tabi tutulmayan bir adamın, Ulus 29 adlı mekana silahıyla girerek birkaç el ateş açması, sadece Musa Aytun’un değil kulüpte bulunan diğer insanların da hayatını tehlikeye attı.Sözcü