HomeMagazin“ABARTILDIĞI KADAR BİR ŞEY YOK”

“ABARTILDIĞI KADAR BİR ŞEY YOK”

“ABARTILDIĞI KADAR BİR ŞEY YOK”

Yiğit Marcus Aral ve Şevval Şahin, geçtiğimiz hafta Rumelihisarı’nda kiraladıkları yalıda doğum günü partisi düzenlemiş, etkinlikte corona virüs paniği yaşanmıştı. Davete katılanlardan Buse İskenderoğlu, “Abartıldığı kadar bir şey yok. Partide yazılanları gördünüz birkaç kişide çıktı” açıklamasında bulundu.

Şevval Şahin’in geçen hafta sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın doğum günü için yalıda düzenlediği doğum günü partisi sonrası partiye katılan bazı kişilerde corona virüs çıkmıştı.

Partiye katılan isimler arasında manken Buse İskenderoğlu da vardı. İskenderoğlu, önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.

Hürriyet’in haberine göre konu hakkında açıklama yapan manken, “Abartıldığı kadar bir şey yok. Partide yazılanları gördünüz birkaç kişide çıktı. Ben de test yaptırdım ve negatif çıktı. Çok şükür bir şey yok” dedi.

“Birkaç gün ne olur ne olmaz diye evden hiç çıkmadım.” diyen İskenderoğlu, “Gerekli açıklamayı Şevval ile Marcus yaptı zaten. Bunun üzerine benim bir şeyler söylemem doğru olmaz” dedi.

Ev partisine Murat Dalkılıç, Şeyma Subaşı, Buse İskenderoğlu, Rabia Yaman, Baran Süzer, Gökmen Şeynova, Ayşegül Boz, Kasım Garipoğlu, Ali Cem, Saruhan Yıldırım, Kerim Sabancı gibi isimler katılmıştı.