HomeMagazinAHMET KURAL’A BÜYÜK ŞOK!

AHMET KURAL’A BÜYÜK ŞOK!

AHMET KURAL’A BÜYÜK ŞOK!

Ahmet Kural bugün avukatıyla birlikte adliyeye gelerek ifade verdi. Adliye çıkışı basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kural’ı bazı vatandaşların, yuhalaması dikkatlerden kaçmadı.

Sıla’nın kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural bugün avukatı Sibel Aydın ile birlikte ifade vermek üzere adliyeye geldi. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren ifadesinden sonra kısa bir açıklama yapan Ahmet Kural, “Konuyla ilgili açıklamalarımı resmi makamlara yapacağımı belirttim, bu doğrultuda da içeride ifademi verdim. Türk adaletine güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konunun içinde adımın anılması hiç istediğim bir konu. Anıldığı için herkesten çok özür diliyorum tekrar. Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır” dedi.

YUHALADILAR!

Ahmet Kural’ı bu açıklamaları yaptığı sırada adliye önündeki vatandaşların yuhalaması dikkat çekti. Oyuncu açıklamasının ardından “yuh” seslerine aldırış etmeden aracına binerek adliyeden ayrıldı.