HomeMagazinAŞK ACISINI UNUTTU!

AŞK ACISINI UNUTTU!

AŞK ACISINI UNUTTU!

Kubilay Aka ile ani bir şekilde yollarını ayrılan Miray Daner, sosyal medya hesabından sessizliğini bozup sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

Kubilay Aka, 2,5 yıllık ilişkilerinin bittiğini sosyal medya hesabından ‘Ortak kararımız doğrultusunda Miray’la ayrılmaya karar verdik’ sözleriyle duyurmuştu.

Hayranları bu ayrılığın şokunu atlatamamışken, birkaç saat sonra Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek’in samimi şekilde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Hilal Altınbilek aşk iddialarına ”Bana söyleyecek bir şey kalmadı. Herkes yorum yapıyor zaten” sözleriyle tepki göstermişti.

Altınbilek’in rol aldığı dizinin yapımcılarının ünlü oyuncuyu ‘aşk hayatına dikkat et’ sözleriyle uyardığı iddia edildi. Bu uyarından sonra Hilal Altınbilek, Kubilay Aka ile olan birlikteliğini bitirdi.

Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek’in aşkının bittiği haberlerinden sonra, Miray Daner ayrılık sonrası ilk defa sosyal medyadan fotoğraf paylaştı.

Güzel oyuncu, güldüğü bu kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Miray Daner’in gülücükler saçan karesi, ‘aşk acısını atlattı’ şeklinde yorumlandı.