HomeMagazinASLI HÜNEL, DEMET AKALIN’A HAK VERDİ!

ASLI HÜNEL, DEMET AKALIN’A HAK VERDİ!

ASLI HÜNEL, DEMET AKALIN’A HAK VERDİ!

Şimdilerde 2 yıldır üzerinde çalıştığı ‘Bambaşka’ albümüyle müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren başarılı şarkıcı Aslı Hünel, Instagram hikayesinde paylaştığı videoyla meslektaşı Demet Akalın’a hak verdiğini söyledi.

Yakın çevresinden bazı kişilerin destek mesajları ve aramaları yapmayıp sessiz kalmalarından yakınan Hünel, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Demet Akalın’ın bir açıklaması vardı ben emek verdim işimi çıkardım değer verip tebrik etmeyen kutlamayan hatta yayınlamayanları silerim arkadaş listemden demişti. İnsan, ya silinir mi böyle bir şey için diyor ilk etapta. O kadar doğru söylüyormuş ki… Çünkü emek veriyorsunuz. Değer verdiğiniz bir işiniz var ve siz dostlarınızın arkadaşlarınızın her konuda yanında oluyorsunuz ama bebeğiniz gibi olan işinizde sizin en yakınlarınız sizi düşünmüyor kutlamıyor ve herhangi bir şey yapmıyor. Bu gerçekten insanı çok üzüyor çok doğru yapıyormuş silerek. Bunu ben de düşüneceğim. Önceden aman paylaşanda paylaşmayan da sağ olsun diyordum ama iş öyle değilmiş. Bundan sonra sev beni seveyim seni. Sözüm arayan tebrik eden arkadaşlarıma değil”

Aslı Hünel’in bu videosu Instagram’daki magazin sayfalarında paylaşılırken kullanıcılar tarafından acaba kimleri kastediyor yorumlarına neden oldu.