HomeMagazinASLIHAN DOĞAN TURAN: ŞOKTAYIM

ASLIHAN DOĞAN TURAN: ŞOKTAYIM

ASLIHAN DOĞAN TURAN: ŞOKTAYIM

Eski milli futbolcu Arda Turan ile Mart 2018’de dünyaevine giren Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde tüylü terlikleriyle bir davete katılmıştı. Terliklerin fiyatıyla çok konuşulan sosyetik güzel, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Gündem olan terliklerinden bahseden Aslıhan Doğan, kendisini eleştirenlere de sitem etti.

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Lüks yaşantısı ve pahalı marka ürünlerle sık sık gündeme gelen Aslıhan Turan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette 42 bin TL olduğu iddia edilen terlikleriyle konuşulmuştu

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, terliklerin fiyatının abartıldığını söyledi. Terliklerin konuşulmasına şaşırdığını söyleyen Turan, yazılan rakamların doğru olmadığını ifade etti:

Neden konuşulduğunu ben de anlamıyorum. Bu durum beni rahatsız etmiyor. Çok fazla dış etkenlere takılan bir insan değilim. Güzel bir davete gittim, orada da açıklamasını yaptım. ‘Salaş bir balıkçıya gideceğim’ dedim. ‘Terlikle davete gidilir mi?’ durumu oldu. Ben çok rahatım. Bir haber değeri var mı bilmiyorum. Yazılan fiyat doğru değil. Hiçbir zaman fiyatlar çok doğru olmuyor. Ben rahat ettiğim şekilde takılıyorum. Terlik haber olmuş, ben şoktayım.