HomeMagazinBugün izleyici karşısına çıkacak olan ‘Prestij Meselesi’nin galasından sonra neler yaşandı? 

Bugün izleyici karşısına çıkacak olan ‘Prestij Meselesi’nin galasından sonra neler yaşandı? 

Bugün izleyici karşısına çıkacak olan ‘Prestij Meselesi’nin galasından sonra neler yaşandı? 

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği Prestij Meselesi filmi, çekimlerinin başladığı ilk günden beri gündemden düşmüyor. Prestij Meselesi filminin konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı, sinema severleri çok heyecanlandırdı.

Merakla beklenen filmin galası geçtiğimiz günlerde gerçekleşmiş ve ünlü akımına uğramıştı.

Prestij Meselesi Galası sonrası özel bir gece düzenlendi. Mahsun Kırmızıgül’ün ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu ile anılarını paylaşmaları sonrası duygusal anların yaşandığı gece, Hilmi Topaloğlu’nun yeğeni, Mustafa Topaloğlu’nun oğlu Sanatçı Çağlayan Topaloğlu ile Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı düet yerini eğlenceye bıraktı.

Çağlayan Topaloğlu’nun amcası Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik’i anlatan “Prestij Meselesi”nde rol alan Çağlayan Topaloğlu: ‘’Çok heyecanlı ve gururluyuz. Çok özel bir film oldu. Yıllarca müzik sektöründeydim, bir sinema filminde oynamak benim için de ilk oldu.’’  

Filmde dönemin en ünlü yönetmenini canlandıran Topaloğlu, kendisi için en önemli sahnenin geçmişe ışanlanmış gibi hissettiği, babası, amcası, Mahsun Kırmızıgül ve haluk Levent’in olduğu çekim esnasında olduğunu belirtti. Gecede Çağlayan Topaloğlu, Mahsun Kırmızıgül ile düet yapmayı da ihmal etmedi.

Prestij Müzik ailesinin doğuşu ve yükselişini ele alan filmde, 1990’lardan bugüne Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün de aralarında bulunduğu sanatçıların mesleklerine olan tutkuları ve hayat mücadeleleri anlatılacak.