HomeMagazinÇağla Şıkel’den aşk itirafı: Her şey gördüğünüz gibi…

Çağla Şıkel’den aşk itirafı: Her şey gördüğünüz gibi…

Çağla Şıkel’den aşk itirafı: Her şey gördüğünüz gibi…

Taze aşıklar Çağla Şıkel ve Nail Gönenli artık kaçmıyor. Çağla Şıkel ve Nail Gönenli çifti, geçtiğimiz gece ilk kez Kuruçeşme’de görüntülenmiş ve çift muhabirlerin aşk sorularına cevap vermemişti. Gönenli’nin Arnavutköy’deki evine girerken görüntülendikten sonra Çağla Şikel, kendisine yöneltilen aşk sorusuna bu defa her şey gördüğünüz gibi yanıtını vererek aşk yaşadıklarını kabul etti.

Çağla Şıkel, 2008 yılında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile nikâh masasına oturmuş, oğulları Kuzey (13) ve Uzay’ın (10) babasıyla 2015’te sürpriz şekilde yollarını ayırmıştı. Aralarında bir süredir aşk haberleri çıkan Çağla Şıkel ve Nail Gönenli çifti, geçtiğimiz gece ilk kez Kuruçeşme’de görüntülenmiş ve çift muhabirlerin aşk sorularına cevap vermemişti. İkili, daha sonra Gönenli’nin Arnavutköy’deki evine girerken görüntülendi.

Son olarak şarkıcı Edis Görgülü (32) ile aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Şıkel’e, “Ne zaman yanınızda birisini göreceğiz?” sorusu yöneltilmişti.

“Gördüğünüz zaman görmüş olursunuz” diyen tescilli güzel, “Birliktelik yaşadığım zaman saklamam. Neden ‘Beraberim’ demeyeyim ki? Ben insanlarla tanışıyorum ama şu an için öyle biri yok” ifadelerini kullanmıştı.

“ASLA SAKLANMAM”

Yıllardır adının sürekli birileriyle yazıldığı hatırlatılan Şıkel, “Yanınızda kimseyi göremiyoruz?” yorumu üzerine, “Evet, demek ki olmuyordur” karşılığını vermişti.  Basın mensuplarının “Bizler mi görüntüleyemiyoruz sizi?” sorusunu ise “Öyle bir şey yok. Asla saklanmam” şeklinde cevaplamıştı

Aşk itirafı: Her şey gördüğünüz gibi…

Bir AVM de görüntülenen ünlü manken Çağla Şikel, muhabirlerin aşk sorusundan bu defa kaçmadı ve her şeyi itiraf etti. Şikel, aşk dedikodularına son noktayı koydu ve her şey gördüğünüz gibi dedi.