HomeMagazinCEMİYET, TIDY EDIT GO LANSMAINDA BULUŞTU

CEMİYET, TIDY EDIT GO LANSMAINDA BULUŞTU

CEMİYET, TIDY EDIT GO LANSMAINDA BULUŞTU

Selin Develioğlu ve Aytül Şenyurt’un birlikte kurduğu, yaşam alanı düzenleme hizmeti veren Tidy Edit Go’nun tanıtım davetinde, cemiyet hayatının seçkin isimleri bir araya geldi.

Ankara Altınel Otel’in şık bahçesi Hill 151’de gerçekleşen etkinliğe büyük ilgi gösteren sosyetenin seçkin isimleri, kokteylin ardından kendileri için ayrılan bölüme geçti. Davetin açılış konuşmasını yapan Selin Develioğlu, verdikleri hizmetin Amerika, Avrupa ve Asya’da çok popüler olduğunu ifade ederek, Tidy Edit Go’yu tüm yaşam alanlarına sistematik ve sürdürülebilir düzenlemeler yaparak insanların hayatlarını kolaylaştırmayı sağlayan bir firma olması için hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Daha sonra kürsüye gelen Şenyurt ise, katılımcılara detaylı bilgiler vererek, çalışmalarının sadece evlerle sınırlı olmadığını, iş yerleri, depolar ve taşınma aşamasında da bu hizmeti verdiklerini ifade etti. Katılımcılar, Şenyurt’un konuşmasının ardından kendisine sorular yönelterek, Tidy Edit Go ile ilgili detaylı bilgiler edindi.