HomeMagazinDEMET ÖZDEMİR’DEN FLAŞ KAAN YILDIRIM AÇIKLAMASI

DEMET ÖZDEMİR’DEN FLAŞ KAAN YILDIRIM AÇIKLAMASI

DEMET ÖZDEMİR’DEN FLAŞ KAAN YILDIRIM AÇIKLAMASI

Bir süredir Bodrum’da tatil yaptıkları ortaya çıkan Demet Özdemir ve Kaan Yıldırım’ın aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Aşk iddiaları hakkında ilk açıklama Demet Özdemir’den geldi.

Bir yıldır adı ‘Erkenci Kuş’ dizisindeki partneri Can Yaman ile anılan Demet Özdemir’in, meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtığı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hatta ikili, 19 Ağustos Pazartesi saat 22.00’de, Demet Özdemir’in Bodrum-Yalıkavak’taki villasında sohbet ederken objektiflere takıldı.

Akşam başlayan muhabbet 04.00’e kadar sürdü. Demet Özdemir ile Kaan Yıldırım 20 Ağustos Salı sabahı da arkadaşlarıyla havuz başında görüntülendiler.

Demet Özdemir, fotoğraflarının çekildiğini fark edince Kaan Yıldırım’a “Eyvah çektiler, ne yapacağız?” diyerek dikkat çekmişti.

Kaan Yıldırım ise habercilerin gittiğinden emin olduktan sonra villadan apar topar çıkıp Gündoğan’daki evinin yolunu tutmuştu.

Bu fotoğraflar ve iddialar sonrası Habertürk’ten Onur Aydın’a konuşan Demet Özdemir, “Kaan benim çok yakın arkadaşım. Sadece arkadaş grubumuzla bir araya geldik” diyerek aşk iddialarını yalanlamış oldu.