HomeMagazinDÜNYACA ÜNLÜ DİZİLER VE İKONİK KARAKTERLER “MODASI GEÇMEZ” PARTİSİNDE BULUŞTU!

DÜNYACA ÜNLÜ DİZİLER VE İKONİK KARAKTERLER “MODASI GEÇMEZ” PARTİSİNDE BULUŞTU!

DÜNYACA ÜNLÜ DİZİLER VE İKONİK KARAKTERLER “MODASI GEÇMEZ” PARTİSİNDE BULUŞTU!

Her sezon olduğu gibi bu yıl da modayı destekleyen, Türkiye’nin bir numaralı sıvı çamaşır deterjanı Perwoll’ün yeni kampanyası için Spago’da düzenlediği “Modası Geçmez” partisine katılan Didem Soydan, Nazlı Kayı, Burcu Binici, Özlem Yıldız, Eliz Sakuçoğlu, Simay Rasimoğlu Şevval Şahin, Arzu Kunt, Günsel Ülkü, Hakan Öztürk, Mert Vidinli gibi ünlü isimlerle gece boyunca oldukça renkli ve de eğlenceli anlar yaşandı.

Türkiye’nin bir numaralı sıvı çamaşır deterjanı markası Perwoll, her sezon olduğu gibi bu sezon da modayı desteklemeye ve oldukça ses getiren işlere imza atmaya devam ediyor. Eşsiz formülü ve her renk, her dokuya uygun çeşitleriyle giysilerin ilk günkü gibi kalmasını sağlayan Perwoll, yeni projesi Modası Geçmez kampanyasıyla şimdi de sürdürülebilirliğe dikkat çekiyor. Giysilerin ilk günkü gibi yeni kalmasını sağlayan ve böylece kıyafet israfını azaltan Perwoll, renk ve dokuya özel geliştirilen üstün formülünü, sosyal medyada fenomenlerle başlatılan Modası Geçmez kampanyasıyla duyurdu. Oldukça büyük beğeni toplayan Perwoll, projesinin merak edilen detaylarını Spago’da gerçekleştirilen renkli bir partide paylaştı.

Kampanya kapsamında ikonik görünümlerin modasının asla geçmeyeceğine işaret eden Perwoll oldukça ses getiren yeni çalışmasında ikonik TV dizilerinin ikonik görünümlerini Türkiye’nin önde gelen fenomenleriyle canlandırdı. 6 ismin, 6 ikonik dizi karakterini canlandırdığı Perwoll’ün Modası Geçmez kampanyasında yer alan Nazlı Kayı, Didem Soydan, Melodi Elbirliler, Ala Tokel, İrem Akdemir, İmren Gürsoy, Spago’da düzenlenen partiye proje için seçtikleri stilleriyle katıldılar. Perwoll’ü bu renkli partisinde yalnız bırakmayan Didem Soydan, Nazlı Kayı, Burcu Binici, Özlem Yıldız, Eliz Sakuçoğlu, Simay Rasimoğlu Şevval Şahin, Arzu Kunt, Günsel Ülkü, Hakan Öztürk gibi ünlü isimler, kampanyanın ilgi uyandıran detaylarını heyecanla dinledikten sonra organizasyon için özel olarak kurulan Aşk-ı Memnu, Sex and the City, Gossip Girl, Desperate Housewifes, Friends, The O.C. alanlarında eğlenceli anlar yaşadılar. Avangart Tabldot’un müzikleriyle daha da keyiflenen Modası Geçmez partisiyle Perwoll bir kez daha ilham veren dünyasının farkını ortaya koydu.