HomeUncategorizedEBRU GÜNDEŞ HAKKINDA ÇOK KONUŞULACAK YORUM

EBRU GÜNDEŞ HAKKINDA ÇOK KONUŞULACAK YORUM

EBRU GÜNDEŞ HAKKINDA ÇOK KONUŞULACAK YORUM

Hürriyet yazarı Pucca'dan Ebru Gündeş'e çok ağır gönderme: "Kadın, Amerika’ya iki temiz çamaşır götürmeye üşendiği için ayrıldı resmen."

Köşesinde bugün Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'a boşanma davası açması konusunu ele alan Pucca, Hürriyet'teki köşe yazısında Ebru Gündeş'e çok ağır ifadeler kullandı.

"Yaz yaklaşınca evlenen evleneneydi. Kışa doğruysa artık ayrılık mevsimi diye midir nedir, sağlı sollu boşanma haberleri geliyor. Şimdi de yıkılmaz denilen yuva Gülben Ergen ve kocası için her türlü çileyi çeken Ebru Gündeş!",

Gülben Ergen’in boşanması, benim için evliliği kadar şok etkisi yaratmadı açıkçası. Gülben Ergen olmasını falan geçtim, eldeki donelere bakınca ayrılık onlar için normal diyorsun. Ortada çoluk çocuk olunca çünkü, ağzını açamıyorsun. Beni asıl şaşırtan, Ebru Gündeş’in adam içeri alınır alınmaz, hooop hemen dava açması. Kadın, Amerika’ya iki temiz çamaşır götürmeye üşendiği için ayrıldı resmen. Sadece ünlüler ayrılmıyor tabii, ayrılık herkesin yaşayacağı bir durum neticede; peki, bir yuva ne gibi durumlarda yıkılmalı?