HomeMagazinEBRU ŞALLI: AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM

EBRU ŞALLI: AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM

EBRU ŞALLI: AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM

Tatilin ardından İstanbul’a dönüş yapan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti önceki akşam Nişantaşı Cabbar’da objektiflere takıldı.

Eşi Uğur Akkuş ile keyifli bir akşam yemeği yiyen Ebru Şallı’nın çıkışta sokak kedileriyle ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.
Güzel bir tatil geçirdiğini ifade eden Şallı, “Çocuklar, ablam ve annemle beraber keyifli bir tatil geçirdik. İşleri bitirdikten sonra tekrardan Bodrum’a döneceğiz. 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Çalışmak bana iyi geliyor” dedi.

‘AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM’
Zorlu süreçten ailesi ve çocukları sayesinde geçtiğini belirten model, “Çocuklarım bana çok iyi geldi. Ayakta durmak zorundayım. Kocaman bir çocuğum var ve benim gözümün içine bakıyor” diye konuştu.

Sosyal medyadan yapılan eleştirilere de cevap veren Şallı, “Bu çok acı bir durum. Bunu yaşayan bilir. Allah kimseye göstermesin böyle bir şeyi” şeklinde konuştu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Eşi Akkuş’un bu süreçte en büyük destekçisi olduğunu belirten model, “Uğur, ponçiğimi bir an olsun yalnız bırakmadı. 2.5 yıllık süreçte hep yanındaydı. Onun hakkı ödenmez” dedi. Şallı, röportaj sırasında ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Milliyet/Mesut YILMAZ