HomeMagazinEBRU ŞALLI: İŞ KADINLIĞINI SEVDİM

EBRU ŞALLI: İŞ KADINLIĞINI SEVDİM

EBRU ŞALLI: İŞ KADINLIĞINI SEVDİM

Suudi Arabistanlı yatırımcı Al Othman Ailesi ile bir sene önce 20 milyon dolarlık anlaşma imzalayan Ebru Şallı artık digital dünyada…

Kendi adını taşıyan “Ebru” isimli mağazalarında satışta olan kitap, spor kıyafetleri, pilates DVD’leri, detoks suyu, sağlıklı ürünler ve kadına dair her şeyin yer aldığı her türlü sorunun ve bilginin de yer aldığı app dünyasından da ulaşmayı hedefliyor.

Beş yıl içinde 200’ye yakın mağazaya ulaşmak istediğini belirten Ebru Şallı, “Ben ülkemi çok seviyorum. Ülkemde üretmeyi durdurmamak için elimden geleni yapıyorum. Al Othman Ailesi Samira Al Otham Aladdini ve Emira Al Othman Aladdini beni ekranda görüp seviyor ve bana ulaşıyor. Onlar benimle bir şeyler yapmak isteyip teklif getirdiklerinde çok memnun oldum. Ve böyle bir yatırımı benim aracalığım ile bizim ülkemizde yapmak istediler. Ben de var gücümle çalışıyorum” dedi.

Türkiye dışında, “Ebru” mağazalarının önümüzdeki yıl Riyad, Beyrut, Amman, Dubai ve Bahreyn’de açılacağını belirten Ebru Şallı, “Şu anda tüm ekip burada açılacak diğer mağazalar ve yeni ürünler için çalışıyoruz. Digital dünyada artık appstoredan da Ebru yazarak aslında bir nevi mağazaya ulabilecekler. Ellerinin altında olacak. Her türlü ürünü, soruyu ve sorunu oradan da kolaylıkla bulacaklar” dedi.

Boş bulduğu her an mağazasının başına koştuğunu belirten Ebru Şallı, “İş kadınlığını çok sevdim. Üretmek dünyanın en güzel şeyi. Kadınların neye ihtiyaç duyduğunu çok iyi biliyorum. ‘Ebru’ya geldiklerinde tüm eksiklerini gidecekleri bir yerle karşılaşınca kadınlarda çok mutlu oluyorlar” dedi.