HomeMagazinEBRU ŞALLI: PARS GEÇER DİYE DÜŞÜNÜP AĞRILARINI SÖYLEMEMİŞ!

EBRU ŞALLI: PARS GEÇER DİYE DÜŞÜNÜP AĞRILARINI SÖYLEMEMİŞ!

EBRU ŞALLI: PARS GEÇER DİYE DÜŞÜNÜP AĞRILARINI SÖYLEMEMİŞ!

Ebru Şallı, Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu, Exxen’de yayınlanan ‘Katarsis’a konuk oldu. Nisan 2020’de oğlu Pars’ı yaklaşık üç yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle kaybeden Şallı, programda gözyaşlarına hakim olamadı.
Ebru Şallı, “Ultrasonda da çıkmadı. MR çekildi, o zaman öğrendik. İlk duyduğunuz an bir annenin ya da babanın dünyasının yıkıldığı an. Çok büyük bir acı. Meğer ağrıları zaman zaman yaşıyormuş ve ‘geçer’ diye düşünüp söylemiyormuş. İlk defa okulda ağladığı bir an oldu, ağrısı çok fazlaydı. Çok hızlı ilerleyen bir türdü. Doktor ‘iliğiniz tutmuyor ama bu doku sizde var ve Pars’ta da olduğuna göre bir anlamı var’ dedi. İlik dahil her şeyimi vermek istiyordum. İlik verdim…”
Ebru Şallı, Pars’ın isteğinin ise görünmez olmak olduğunu söyledi. “Pars görünmez oldu işte. Ben onun hakkında konuşurken her zaman böyle ağlamam, sık sık yanına giderim, güzel şeyler konuşurum, gülerim. Acımı daha farklı yaşıyorum. Kimseye bunun hesabını vermek zorunda değilim. Benim onunla aramda olan diyalogu, duyguyu kimse bilemez.”