HomeTv dünyasiEMRAH 12 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ TÜRKÜ OKUDU!

EMRAH 12 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ TÜRKÜ OKUDU!

EMRAH 12 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ TÜRKÜ OKUDU!

Emrah, başrolünü üstlendiği Aşk ve Mavi dizisinin bu haftaki bölümüne okuduğu türküyle damga vuracak.

Burcu Kıratlı ve Emrah’ın başrollerini paylaştığı Aşk ve Mavi dizisinin bu haftaki bölümünde müzik ziyafeti yaşanacak! Çünkü Emrah, uzun süreden sonra ilk kez türkü okuyarak seyirci karşısına çıkacak.

Yemeğe çıkan iki oyuncu arasında geçen diyalog sonucunda Ali (Emrah) Mavi’ye (Burcu Kıratlı) ) babasının en çok sevdiği türküyü okuyacak. İkili arasında oldukça duygusal dakikaların yaşanacağı bu sahnede, Ali karakterine hayat veren Emrah, 12 yıldan sonra ilk kez “Kırmızı Gül Demet Demet” türküsünü seslendirecek.

Türkü fragmanıyla olay yaratan Aşk ve Mavi’nin bu bölümü merakla bekleniyor.

Mavi ve Ali arasındaki aşkı konu alan dizinin çekimleri aşk diyarı Kapadokya’da devam ediyor. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Arslan’ın oturduğu, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda, Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi duayen isimlerin yanı sıra  Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Merve Erdoğan, Alayça Öztürk, Yıldız Ustabaş ve Gülderen Güler gibi yeni neslin başarılı isimleri yer alıyor.