HomeMagazinEN LEZİZ ANLAR İÇİN MUTLU SAATLER

EN LEZİZ ANLAR İÇİN MUTLU SAATLER

EN LEZİZ ANLAR İÇİN MUTLU SAATLER

Crowne Plaza İstanbul Florya’nın adından sıkça söz ettiren restoranı Atrox’u hala keşfetmediyseniz haftanın her günü 16.00 -19.00 saatleri arasında tadı damağınızda kalacak lezzetler %20 indirimli olarak sunuluyor.

Denize karşı sade ve şık ambiyansı ile göz dolduran bir kaçış durağı olan Atrox, damağınızı şenlendirecek tatları ile lezzet tutkunlarının vazgeçilmez durağı! Şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için huzur dolu bir adres olan Atrox, marin temalı atmosferini kentin modern ruhu ile buluşturuyor. Şeflerin ilham verici dokunuşlarıyla hazırlanan enfes yemekler özenli servisler ile birleşiyor ve benzersiz bir yemek deneyimine dönüşüyor. Doyurucu porsiyonları ve etkileyici sunumları ile her biri birer Atrox klasiği olan Dünya mutfağının seçkin lezzetleri dışında hamburger ve pizza çeşitleri, salatalar, makarnalar, tatlılar ve daha birçok alternatif arasından seçim yapmakta bir hayli zorlanacaksınız. Atrox’ta ayrıca adeta bir ziyafete dönüşen çay saati, kahve çeşitleri ya da işten sonra alabileceğiniz bir içki ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz. İş toplantılarını yemek eşliğinde keyifli bir hale getirebilirsiniz.

16.00 – 19.00 saatleri arasında hem bu zengin ve lezzetli menüyü %20 indirimli olarak deneyimleyebilir hem de İstanbul’un en güzel gün batımı manzaralarından birine tanıklık edebilirsiniz.