HomeMagazinETEK KRİZİ! SİNAN AKÇIL’DAN FLAŞ BURCU KIRATLI İTİRAFI

ETEK KRİZİ! SİNAN AKÇIL’DAN FLAŞ BURCU KIRATLI İTİRAFI

ETEK KRİZİ! SİNAN AKÇIL’DAN FLAŞ BURCU KIRATLI İTİRAFI

Sürpriz evlilikleri ve 9 ay sonra tek celsede boşanmaları ile magazin gündemine bomba gibi düşen şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı’dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Boşandıktan 20 gün sonra barışan Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çifti, yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına özel açıklamalar yapan çiftten Kıratlı, “Çok çok romantik. O yüzden kopamıyoruz” dedi.

Ünlü şarkıcı ise “geçtiğimiz günlerde katıldıkları düğünde tartışma yaşadıkları” haberleri hakkında, “Bir arkadaşımız düğünündeydik, ‘tatsızlık oldu’ dendi ama ben başka bir şeye sinirlenmiştim” diyerek olaya açıklık getirdi.

Sinan Akçıl, “Burcu her zaman çok güzel giyiniyor. O gün bir etek giymişti. O etekten dolayı kameraların çok yakına girmesinden rahatsız oldum. Burada benim kıskançlığım ortaya çıktı” ifadelerini kulandı.

“Yeni nikah tarihi ne zaman?” sorusuna Sinan Açıl, “Hala ikna etmeye çalışıyorum, bakalım” cevabını vermekle yetindi.

“İkna etmeye çalışıyorum” yanıtı ve ünlü oyuncunun tebessümü, “Burcu Kıratlı yeniden evlilik teklifi bekliyor” şeklinde yorumlandı.

Aşklarına yeni bir şans veren ikilinin, birlikte katıldıkları arkadaşlarının düğününde tartışma yaşaması ve gazetecilerin görüntü almaması için gece boyunca köşe kapmaca oynaması dikkat çekmişti.