HomeMagazinGÜLBEN ERGEN: GÜÇLÜ BİR KADINIM AMA…

GÜLBEN ERGEN: GÜÇLÜ BİR KADINIM AMA…

GÜLBEN ERGEN: GÜÇLÜ BİR KADINIM AMA…

Serhat Tekin’in sorularını yanıtlayan Gülben Ergen samimi itiraflarda bulundu. “Gerçekten güçlü müsünüz yoksa güçlü mü gözükmeye çalışıyorsunuz?” sorusuna şarkıcı bakın ne yanıt verdi.

Gülben Ergen, “Serhat’la Kayıttayız” programında Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı. “İçimde olan patlamalardan haberdar değildiniz. Tüm bunlar ‘İnfilak’ şarkısı ile sese ve söze geldi” diyen Gülben Ergen, şarkının klibinde sevdiği insanın ayaklarına neden kapandığı sorulduğunda “Bu o aşkın gücüyle alakalı. Eğer çok seviyorsanız ve bize bir şans ver diyorsanız, karşınızdakinin gitmeyip sizi dinlemesi ve o aşka yazık olmaması için bunu yaparsınız” cevabını verdi.

Her yeni şarkı ile yeniden doğduğunu söyleyen Ergen’e yeni doğan Gülben Ergen’in özellikleri sorulduğunda artık müdanasız olduğunu, ailesi ve çocuklarından başka hiç kimseye hesap vermek zorunda olmadığını söyledi. Güben Ergen, “Kendine güvenli ve eskisinden daha güçlü bir Gülben var” dedi.

Dışarıdan baktığınızda kendinize ne derdiniz sorusuna “Çok üzdün kendini. Keşke bu kadar kendini üzmeseydin” derdim” diyen Gülben Ergen’e Serhat Tekin’in “Gerçekten güçlü müsünüz yoksa güçlü mü gözükmeye çalışıyorsunuz?” diye sordu. Başarılı şarkıcı bu soruya “Yapı itibariyle güçlü bir kadınım. Cesur bir kadınım ama bazen güçlü olmaya çalışırken, öyleymiş gibi gözükmeye çalışırken güçlü olmayı öğrendim ben. Şu an eskisinden daha güçlü hissediyorum” cevabını verdi.

Programda ‘keşke ünlü olmasaydım’ dediği zamanlar olduğunu söyleyen Gülben Ergen, “Evet bazen ne işin vardı bu meslekte dediğim zamanlar olmadı değil. Ama sonra içimdeki bu kadını başka nerede nasıl çıkarabilirdim diye düşündüm. Başka nasıl kadınlara bu yaşam hikayesini sunardım? Boşansanız da , kırılsanız da, anne olsanız da, kilo alıp kilo verseniz de , madden ve manen güçsüz olsanız da , düşe kalka büyümek olsun yaşam felsefeniz demeyi başka türlü gösteremezdim herhalde” açıklamasında bulundu.

Hakkında yanlış bilinenler sorulduğunda “Benim için soğuk ve kaprisli diyenler var. Hiç öyle bir insan değilim. Evde oturur yerleri ovalarım ben. Emekçi ve çalışkan bir kadınım” diyen Ergen, Serhat Tekin’in “Hala taksi plakası sahibi olduğunuzu düşünenler var mı?” sorusuna “Tekzip de yayınlasam, 100 kere de anlatsam böyle bir şey insanların kafasına yerleşmiş. En yakın arkadaşım bile geçen gün ‘1 tane bile mi yok?’ diye sordu düşün. Ama yok öyle bir durum. Bu tamamen bir şehir efsanesi” dedi.