HomeUncategorizedHANDE ATAİZİ: “ANNE OLMA FİKRİ BENİM İÇİN HEP İKİLEMDİ”

HANDE ATAİZİ: “ANNE OLMA FİKRİ BENİM İÇİN HEP İKİLEMDİ”

HANDE ATAİZİ: “ANNE OLMA FİKRİ BENİM İÇİN HEP İKİLEMDİ”

ALEM Dergisi; Monte Carlo’da başarılı oyuncu Hande Ataizi ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

17 SAAT SÜREN RÜYA GİBİ BİR ÇEKİM

Monako’nun en ihtişamlı mekanlarında yapılan çekimlerde Hande Ataizi, uzun bir aradan sonra ilk kez ALEM DERGİSİ’ne konuştu. ALEM DERGİSİ çekimlerinde birbirinden şık kıyafetler giyen Ataizi’nin fotoğraflarını ise ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı çekti. Yaklaşık 17 saat süren çekimlerde Hande Ataizi hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

 “Anne olma fikri benim için hep ikilemdi”

Benjamin Harvey ile mutlu bir evliliği olan Ataizi nasıl anne olmaya kararı verdiğini, anneliğin kendisi için neler hissettirdiğini de açıkladı.

Ataizi “ Anne olma fikri benim için hep bir ikilemdi. Bir tarafım istiyor. Öbür tarafım ise nedense sorumluluk alıp büyümeyi reddediyordu. Sonunda büyümeye istemeden de olsa karar verdim ve akabinde hamile kaldım.

Şu an sadece kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki kendinden başka, koşulsuz sevdiğin birinin sorumluluğunu alıyorsun. Bu bir kadın olarak benim iniş çıkışlarımı dengeledi. Hayata daha pozitif bakıyorum, kendimi daha güçlü hissediyorum. Garip bir şekilde yıkılmaz sanki “Ana Tanrıça” gibi… Birlikte oyunlar türetiyoruz bazen sıkılıyorum o arada telefon molası veriyorum ve sonra oyuna devam ediyoruz." dedi.

Alem Dergisi/ Gözde Yörükoğlu