HomeMagazinHande Yener: Ben De Z Kuşağıyım

Hande Yener: Ben De Z Kuşağıyım

Hande Yener: Ben De Z Kuşağıyım

Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne alan Hande Yener, yeni çıkardığı ‘Benden bir tane daha yok’ şarkısının heyecanından bahsetti. Şarkıcı,” Yeni şarkıyla ilk defa sahnedeyim bugün Kıbrıs’ta. Şarkı da zaten Kıbrıslı Genco Ecer’e ait, klip de Kıbrıs’ta çekildi. Ben burayı çok seviyorum, ada havasını ve insanların pozitifliğini. Motivasyon şarkısı çıkardık. Bu şarkıyla sektöre ‘benden bir tane daha yok’ diyorum” diyerek iddialı açıklamalar yaptı.

İmajıyla alakalı konuşan Hande Yener,” Kırmızı saç istiyordum zaten. 23.yılımın kutlaması, geçen gün de doğum günümdü. 50’nci yaşıma böyle enerjik bir renkle girmek istedim. Renkli bir kişiliğim zaten. Siyahlar beyazlar beni sıkar. Beni gören ne 50’si canım diyor. İnandırmaya çalışıyorum. O yüzden bıraktım bu işin ucunu, 23 diyoruz. Z kuşağıyım” şeklinde konuştu.

Demet Akalın’ın “Türkiye’de makyaj en çok Ebru Gündeş’e sonra da bana yakışıyor” sözleri Hande Yener’ e hatırlatılınca,” Ne dediyse doğrudur. Bana sıfır makyaj yakışıyor. Ben ve Merve Boluğur, kırmızı ruj. Bizim olayımız bu. Onlar full makyaj. Ebru ve Demet’e sahne makyajı çok yakışır ama ben de dediğim gibi başka bir stilde yarışıyorum” dedi.