HomeTv dünyasiİBO SHOW FİNAL Mİ YAPIYOR?

İBO SHOW FİNAL Mİ YAPIYOR?

İBO SHOW FİNAL Mİ YAPIYOR?

İbrahim Tatlıses’in sunumuyla cumartesi günleri Star Tv’de yayınlanan İbo Show 9 yıllık aranın ardından ekranlara geri döndü. Uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanan İbrahim Tatlıses uzun bir dönem tedavi gördü. Yeniden ekranlara dönen ve cumartesi akşamlarına damgasını vuran İbo Show’un final yapacağı iddia edildi.

Cumartesi akşamları Star Tv’de yayınlanan İbo Show 9 yıl aranın ardından ekranlara geri dönmesi nedeniyle büyük bir çıkış yakaladı. İbrahim Tatlıses’in uğradığı saldırı sonucu uzun bir süre tedavi görmesinin ardından yeniden İbo Show ile hayranlarının karşısına çıkması izleyicileri 90’lı yıllara geri götürmeyi başardı. Ancak edinilen son bilgiye göre İbo Show son dönemlerde reytinglerde epey geriye düştü ve final dedikoduları konuşulmaya başlandı.

REYTİNGLERDE 8. SIRAYA GERİLEDİ
Star TV’nin cumartesi akşamları yayınlanan eğlence programı, aynı gün izleyici karşısına çıkan rakipleri, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kuzey Yıldızı gibi güçlü yapımlar nedeniyle reytinglerde 8. sıraya kadar geriledi. Yaşattığı hayal kırıklığı nedeniyle programın, final yapacağı konuşulmaya başlandı. Konuyla ilgili İbrahim Tatlıses’ten ve kanal yönetimin henüz açıklama gelmezken, İbo Show hayranları ise iddia ile hüsrana uğradı.