HomeTv dünyasi‘İÇERDE’DE SARP ZOR DURUMDA!!!

‘İÇERDE’DE SARP ZOR DURUMDA!!!

‘İÇERDE’DE SARP ZOR DURUMDA!!!

İçerde 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İçerde yeni bölümde izleyenlerin tüylerini diken diken eden gelişmeler yaşanıyor.

Show TV’nin her sahnesi nefes kesen dizisi İçerde’nin 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İçerde yeni bölümde Sarp, Yusuf Müdür’ün polis oğlunu öldürmekle suçlanıyor. Tüm polis ekibi Sarp’ın peşine düşüyor. Sarp ise Yaşar’ı bulup kendini aklamanın derdinde… Bu gelişmelerin ardından Füsun Hanım ise Sarp’ı evlatlıktan reddettiğini söylüyor. Bu acıya dayanamayan Sarp annesine tüm gerçeği açıklayacağını belirtiyor.

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

“İçerde”nin 19. bölümünde; Melek, Celal’in yıllardır kendisinden sakladığı gerçeği öğrenmiştir. Artık Celal’i hayatında istemiyordur. Annesinden geriye kalan akrabalarını bulmaya karar verir. Mert, Coşkun’u Sarp’ın öldürdüğünü zannediyordur. Ailesini bulma şansının yok olup gittiğini düşünüyordur. Şimdi Mert olanların cezasını kesmeye kararlıdır. Sarp’a çok öfkelidir. Füsun dükkanına yapılan silahlı saldırıdan sonra Sarp’ın seçtiği hayatın nelere yol açtığının farkına varır. Sarp’ı vazgeçirmek ister. Yaşar, Celal ve Sarp’ı öldürmek istiyordur. Artık ne Füsun’un ne de Eylem’in can güvenliği vardır. Sarp için olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Sözcü