HomeMagazinJENNİFER LOPEZ HALKLA İÇ İÇE…

JENNİFER LOPEZ HALKLA İÇ İÇE…

JENNİFER LOPEZ HALKLA İÇ İÇE…

Latin müziğin divası Jennifer Lopez, ‘It’s My Party’ adlı dünya turnesi kapsamında Antalya’da konser verdi. Lopez, şarkılarının yanı sıra dans şovlarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, “It’s My Party” dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geldi. Dünyaca ünlü şarkıcı önceki akşam Antalya-Belek’te hayranlarıyla buluştu. Lopez’i izlemek için hayranları saatler öncesinde otele geldi. Saat 21.50’de sahneye çıkan Lopez’e dansçıları eşlik etti.

Sevilen şarkılarını kendisi için tasarlanan, özel bir catwalk alanı oluşturulan ve beyaz güllerle süslenen sahnede söyleyen Lopez, 75 dakika olarak planlanan konserini atmosferin coşkusuyla uzatarak 2 saate çıkardı. Konserinde iki kez kostüm değiştiren şarkıcı, seslendirdiği şarkılarla alandakileri coşturdu.

DOĞUM GÜNÜNÜ SAHNEDE KUTLADI

24 Temmuz 1969 doğumlu Lopez, 50’nci yaş gününü de sahnede hayranlarıyla kutladı. Şarkıcı konuklarına “Doğum günümü Antalya’da kutlayacağımı söylemiştim. Sizinle burada kutlamaktan mutluyum” diye seslendi. Siyaset, iş ve sanat dünyasından ünlü simaları buluşturan konser, gece boyunca sosyal mecraların en çok konuşulan olayı oldu.

JennIfer Lopez’in konserine sanat dünyası büyük ilgi gösterdi. Konseri izleyenler arasında Erkan Kolçak Köstendil-Cansu Tosun, Enis Arıkan, Aslı Kızmaz, Meryem Uzerli, Pelin Akil-Anıl Altan, Dilan Tatlıses, Antalyaspor’un takım oyuncuları ve dünyaca ünlü eski futbolcu Clarence Seedorf da vardı. Lopez’i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin TL öderken, konser için ayrılan 28 locanın fiyatları ise 50 bin Euro’ya kadar çıktı.

Jennifer Lopez, kızı Emme Anthony’le bir şarkısında düet yaptı. Anne-kızın performansı uzun süre alkışlandı.

UÇUŞTAN ÖNCE YEMEK YEDİ, HAVUZDA EĞLENDİ

Antalya’da 2 gece konaklayan Jennifer Lopez, kentten ayrılmadan önce otelde çocuklarıyla yemek yedi.

Otelin açık büfesinden kızı ve oğlu ile yemek alan Lopez, yemekten sonra dalga havuzunda eğlendi.