HomeUncategorizedKARAGÜL OYUNCUSU KAYBOLDU

KARAGÜL OYUNCUSU KAYBOLDU

KARAGÜL OYUNCUSU KAYBOLDU

Karagül dizisinde rol alan Ayhan Eroğlu, çekimler için gittiği Gaziantep'te kayboldu. Eroğlu vatandaşların yardımı ile kaldığı otele dönebildi.

Son dönemlerdeki filmlerde 'Kötü adam' rolü ile göze çarpan Türk sinema ve dizilerinde rol alan oyunculardan Ayhan Eroğlu, Karagül dizisinin çekimleri için kaldığı Gaziantep'te kayboldu. Eroğlu bölge insanın yardımıyla saatler sonra kaldığı otele dönebildi.

Ayhan Eroğlu, kötü adam karakterinin aranılan oyuncuları arasında yer alıyor. Bir çok dizide ve sinema filminde kötü adam olarak rol alan oyuncu, Gaziantep'te çekilen Karagül dizisinde psikopat yeğenler rolünde oynuyor.

Kent gezisinde kayboldu Ünlü oyuncu çekimler için geldiği Gaziantep'te, çekimlerin ardından akşam saatlerinde çıktığı kent gezisinde kayboldu.

Eroğlu, insanların da yardımıyla saatler sonra tekrar otelini bularak, geri dönebildi. Eroğlu, "Gaziantep'te inanılmaz güzel. İnsanı inanılmaz iyi. Dün gece dışarı çıktım. Gaziantep'te kayboldum.

Gaziantepli insanlar beni otelime kadar getirmek istediler. Dışarıda yemek yedim. Hiç kimse para almak istemedi. O kadar güzel, o kadar iyi ilgileniyorlar ki, anlatamam. Hepsini çok sevdim" dedi. (İHA)