HomeMagazinKENAN DOĞULU WINTERFEST’E DAMGASINI VURDU!

KENAN DOĞULU WINTERFEST’E DAMGASINI VURDU!

KENAN DOĞULU WINTERFEST’E DAMGASINI VURDU!

Kenan Doğulu, Bilyoner sponsorluğunda son sürat devam eden Winterfest’te 13 Şubat Pazartesi gecesi sevilen şarkıları ve eşsiz performansı ile gençlere unutulmaz anlar yaşattı!

Kayak tutkunlarının vazgeçilmezi, 1996’dan bu yana Türkiye’nin en iyi gençlik festivali olarak büyük ilgi gören Winterfest, bu sene Bilyoner’in ana sponsorluğunda son sürat devam ediyor.

Her sene olduğu gibi yine her anı heyecan, adrenalin ve hareket dolu düzenlenen Bilyoner Winterfest, birbirinden önemli sanatçılar ile hafızalarda unutulmaz, eğlencesi bol, anlara imza atıyor.

13 Şubat Pazartesi gecesi festivalde sahne alan Kenan & Ozan Doğulu, Bilyoner Winterfest’te inanılmaz performansı ile festival katılımcılarını kendine hayran bıraktı… Kenan Doğulu’nun eşsiz performansına eşlik eden Ece Seçkin, festival sahnesinde sabahın ilk saatlerine kadar katılımcılara coşkulu bir gece yaşattı.Bilyoner Winterfest’in enerjisine enerji katan Kenan Doğulu, gençlerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

12 – 16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan son etabıyla Bilyoner Winterfest, gençlere kış mevsiminin tüm keyfini yaşatırken, müzik severlerin de hem kulağına, hem de gözüne hitap eden benzersiz performanslara ev sahipliği yapacak. Bilyoner Winterfest son etabında da dev sanatçıları ağırlamaya devam edecek. 14 Şubat Salı gecesi sevgililer gününe özel performasları ile gençlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Ece Seçkin & Ozan Doğulu, 15 Şubat Çarşamba gecesi ise gazino geceleri ile Bilyoner Winterfest’in sezon kapanışına imza atacak olan Pamela & Ümit Besen gençlere müzik şöleni yaşatacak!

Tarihler:
1 – 5 Şubat, 5 – 9 Şubat ve 12 – 16 Şubat

Sanatçılar:
1-5-12 Şubat / Kerimcan Durmaz
1-5-12 Şubat / Pascal Nouma
2 Şubat / Demet Akalın,
3 – 6 Şubat / Fatih Ürek,
3 – 14 Şubat / Burak King&Eypio,
5 Şubat / DJ Ibril Cisse
6 Şubat / Suat Ateşdağlı,
7 Şubat / Selami Şahin,
4 – 8 – 11 Şubat / Ece Seçkin – Ozan Doğulu,
13 Şubat / Kenan Doğulu,
15 Şubat / Ümit Besen & Pamela ,