HomeMagazin“KENDİ KINAMDA KENDİ ŞARKIMI ÇALDIRACAĞIM”

“KENDİ KINAMDA KENDİ ŞARKIMI ÇALDIRACAĞIM”

“KENDİ KINAMDA KENDİ ŞARKIMI ÇALDIRACAĞIM”

Yakında sevgilisi Kenan Koçak ile dünya evine girecek olan güzel şarkıcı Merve Özbey,geçtiğimiz gece İstMarina Jolly Joker’de konser verdi. Yaklaşık iki bin kişinin izlediği konser de adeta Merve Özbey, izdihamı yaşandı.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Merve Özbey, İstMarina’da sahne aldı. Dinleyicilerini ‘Vuracak’adlı şarkısıyla selamlayan şarkıcı,mekanı dolduran yaklaşık iki bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahne kıyafeti, enerjisi ve dinleyicileriyle olan samimi diyaloğu ile dikkat çeken Merve Özbey, sevilen şarkısı ‘Yaramızda Kalsın’ın yanı sıra Sezen Aksu’dan, Neşet Ertaş’ına kadar Türk müziğinin usta isimlerinden şarkılar da seslendirdi. Özbey, konserinin sonlarına doğru ise ‘Erik Dalı’nı çaldırarak kendisine eşlik eden sahne ekibiyle oynadı. Yaklaşık iki buçuk saat sahne de kalan şarkıcı,” Öncelikle evime hoş geldiniz.Hep söylemişimdir buraya gelince çok heyecanlanıyorum diye. Yine gelirken heyecandan ellerim titredi. Çünkü burası benim doğup büyüdüğüm yer. Beni burada yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Yakın zamanda dünya evine girecek Merve Özbey,”Yıllarca düğünlerde, kınalar da benim şarkım çalındı. Artık sıra bende. Kendi şarkımı da çaldıracağım” dedi.