HomeMagazinKISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ, ACUN ILICALI’YI SİLDİ!

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ, ACUN ILICALI’YI SİLDİ!

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ, ACUN ILICALI’YI SİLDİ!

O Ses Türkiye yılbaşı programına Sen Çal Kapımı’nın yıldızları Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i davet eden Acun Ilıcalı’ya Murat Dalkılıç’tan beklenmedik bir tepki geldi. Murat Dalkılıç yakın arkadaşı Acun Ilıcalı’yı sosyal medya hesabından takipten çıktı. Dalkılıç’ın bu hamlesi ‘Kıskançlık krizi’ olarak yorumlandı.

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel uzunca bir süre birlikte yaşamış ancak ikili ayrılık kararı almıştı. İddialara göre Murat Dalkılıç Hande Erçel’le evlenmek istediğini söylemişti. Ancak Hande Erçel evlilik ve çocuk düşünmediğini söyleyerek ilişkiyi noktaladı.

Ünlü çift ilişkilerini noktalamasının ardından yaptıkları açıklamada arkadaş kalacaklarını söylemişti. Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in aşk yaşadığı haberlerinin çıkmasından sonra Murat Dalkılıç’ın aşk acısı çekmeye başladığı da konuşulmaya başlandı. Murat Dalkılıç aşk haberlerinin ardından eski aşkı Hande Erçel’i takipten çıktı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, O Ses Türkiye yılbaşı Özel programı için Acun Ilıcalı’dan davet almıştı. İkili sahneye çıkarken Murat Dalkılıç’tan beklenmedik bir hamle geldi. Dalkılıç, yakın arkadaşı Acun Ilıcalı’yı sosyal medya hesabından takipten çıktı. Murat Dalkılıç daha önce sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Acun Ilıcalı’nın teknesinde davetli olarak katılmıştı.